x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gusturi - Printesele Brianna si Lia sunt la poluri opuse

Gusturi - Printesele Brianna si Lia sunt la poluri opuse

de Simona Ecovoiu    |    23 Iul 2006   •   00:00
Gusturi - Printesele Brianna si Lia sunt la poluri opuse

S-au cam dus vremurile cand printesele ieseau din casa doar imbracate la patru ace. Un exemplu elocvent este Brianna Caragea, cea care, la un moment dat, a sfidat tinuta obligatorie, purtand... codite afro.

Doua printese: Lia si Brianna. Caractere diferite, stiluri paralele, look asijderea. In timp ce Printesa Lia pastreaza stilul conservator, tinand la eticheta, Brianna nu se sfieste sa apara imbracata, la evenimentele mondene, in blugi si intr-o camasa unisex. E clar ca avem de-a face cu o printesa rebela, care isi cumpara lucrurile de oriunde. Uneori ne intrebam daca nu si le procura si de la tarabele din piata, exact ca un om de rand. Nu le combina mereu inspirat, dar, cu toate acestea, nu prea a fost taxata de designeri pe motiv ca stilul ei degajat nu o obliga sa poarte haine pretioase si pretentioase. Iar cand vrea sa se salveze, apeleaza la o rochie neagra, simpla. Brianna a marturisit ca ii plac plimbarile pe jos. Ei, uite, ca nu are nevoie de "gorile", ca altii, si se pierde in multime cu un rucsacel in spate si incaltaminte fara toc. Ore intregi, fara sa oboseasca. Iar daca stie ca trebuie sa ajunga si la o intalnire la nivel inalt, se opreste in drum, isi scoate din geanta pantofii de protocol si gata!, este pregatita sa vorbeasca despre lucruri serioase. Brianna este de parere, desi nu v-am sfatui sa procedati la fel, ca nu trebuie sa te rusinezi sa-ti schimbi incaltamintea in vazul lumii.

LA PATRU ACE. Printesa Lia, sotia Printului Paul, si-a comandat o rochie verde, in amintirea bunicutei sale, care adora aceasta culoare

SECRET. Cat o priveste pe Printesa Lia, am aflat ca desig-nerul ei preferat este Nora Balanica. Secretul? Nora importa din China cea mai fina matase naturala, materialul preferat al tuturor printeselor, indiferent de pe ce meridian. Cu acordul importantei sale cliente, Nora ne-a povestit cate ceva despre aceasta colaborare: "Printesa Lia isi face, la casa mea de moda, tinute pentru evenimentele importante, indeosebi rochii. Nu este pretentioasa, nu face observatii, iar la probe o aduce soferul cu masina. Imi place ca vine ori de cate ori o chem, fara sa comenteze. Este o persoana deosebita si ma simt onorata ca m-a ales ca designer". Lia adora verdele, insa preferinta ei ascunde un mic secret: "Bunica printesei iubea aceasta culoare, asa ca Lia o poarta in amintirea ei", spune Nora. Nu multi stiu, dar eticheta cere ca, la un eveniment de soi, printesele sa tina cont de cateva amanunte privind tinuta vestimentara: "In sensul ca nu e de bon ton sa-ti dezgolesti umerii, deci musai trebuie sa porti un sal, in caz ca rochia este cu bretele sau fara maneci. Si lungimea rochiei sau a fustei este importanta, nu trebuie sa fie situata deasupra genuchiului. Culorile iar au un rol important, nicidecum nu sunt admise cele foarte tari, ci mai degraba pastelurile sau culorile inchise". Lia a imbracat o creatie Nora B. si la nunta Altetei Sale Regale Printul Ernst Von Lipsse, tinuta acesteia trezind interesul ziaristilor germani. Ei nu au fost insa tocmai multumiti sa afle ca Printesa Lia are designer roman: "Balanica si munca ei sunt apreciate nu numai in Romania, ci si in China si sunt convinsa ca in scurta vreme va fi recunoscuta si pe plan international", i-a "taxat" Printesa Lia, sotia Printului Paul.

×
Subiecte în articol: antimonden printesa brianna printesa lia