x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Harry și Megan vor vizita Marea Britanie și Germania

Harry și Megan vor vizita Marea Britanie și Germania

15 Aug 2022   •   21:00
Harry și Megan vor vizita Marea Britanie și Germania

Prințul Harry și soția sa, Meghan, vor vizita Marea Britanie și Germania în prima săptămână din luna septembrie 2022, în cadrul unor activități caritabile, a anunțat un purtător de cuvânt al cuplului, citat de Reuters.

Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, vor participa la un summit pentru tinerii lideri la Manchester, pe 5 septembrie, precum și la o ceremonie organziată pentru copiii grav bolnavi, pe 8 septembrie.

De asemenea, ei vor participa la un eveniment în Germania, pe 6 septembrie, pentru a marca un an până la Jocurile Invictus 2023 pentru veteranii răniți, care vor avea loc la Dusseldorf.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au mai fost alături de familia regală la o slujbă de mulțumire, la Londra, în luna iunie, în cadrul sărbătoririi Jubileului de Platină al reginei Elisabeta. Aceasta a fost prima lor apariție publică în Marea Britanie după ce au renunțat la îndatoririle regale, în urmă cu doi ani.

Harry, nepotul reginei Elisabeta, s-a mutat în SUA împreună cu Meghan în 2020 pentru a duce o viață mai independentă. Ei locuiesc în California împreună cu cei doi copii.

×
Subiecte în articol: print harry megan