x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hoti cu medalii olimpice

Hoti cu medalii olimpice

09 Iun 2005   •   00:00

Hotii l-au lasat fara medalii pe Gal Fridman, singurul laureat olimpic din istoria Israelului. Fridman isi pastra in casa parintilor "aurul olimpic" la windsurfing la Olimpiada de la Atena de anul trecut si o medalie de bronz castigata la Olimpiada din 1996.

  • LUME, LUME...
  • Campionatul Mondial de tuns oi

    In Toowoomba (Australia) se desfasoara Campionatul Mondial de tuns oi. Pana pe 12 iunie, peste 200 de concurenti din 16 tari se vor intrece in tunsul cu masina automata sau cu cea manuala. Editia urmatoare, din 2008, va fi tinuta in Bjerkreim, Norvegia

    NaStere la 140 de km/h

    O thailandeza de 18 ani a nascut in masina socrului ei, care circula cu 140 de km/h pentru a incerca sa ajunga la timp la maternitate. Juthamas Srimongkol, insarcinata in luna a saptea, a nascut un fiu in Mercedesul socrului sau, cand mai avea 19 km pana la spital.

    Florida - Uraganul creste natalitatea

    Centrul Medical Halifax din Daytona Beach (centrul Floridei) a raportat o crestere a numarului nasterilor cu 25 de procente fata de anul trecut. Se pare ca motivul principal al acestui fenomen sunt cele trei uragane care au traversat in urma cu noua luni statul american. Kate Holcomb, purtatorul de cuvant al centrului medical, a declarat ca de fiecare data cand le intreaba pe gravide despre momentul in care a fost conceput bebelusul aud aproximativ aceeasi poveste: "Eram inchisi in casa, petreceam impreuna mai mult timp decat de obicei, nu era curent, foloseam lumanarile...". Holcomb a adaugat ca cele trei uragane, Charley, Frances si Jeanne, le-au impiedicat sa mearga la farmacii pentru a se aproviziona cu contraceptive.

    Germania - "Casutele dragostei" pentru Cupa Mondiala

    Autoritatile orasului Dortmund, unul dintre cele 12 in care se vor desfasura meciuri din cadrul Campionatului Mondial de fotbal, au luat hotararea de a "amenaja terenul" si pentru prostituate. Astfel, s-a inceput construirea unor mici cabane din lemn, unde fetele isi pot desfasura "in liniste" activitatea, departe de strazile aglomerate ale orasului si fara a-i deranja pe localnici. In Germania, prostitutia este legala, iar nemtii se asteapta ca alte 40.000 de "fetite" sa vina aici din toate colturile lumii, bineinteles... "in interes de serviciu".

    eBay - Papa, "facut" snitel

    Un german ofera spre vanzare pe site-ul eBay o bucata de snitel care are pe ea chipul Papei Benedict al XVI-lea, relateaza Rompres. Ofertantul este cunoscut numai sub numele de cod "neleb999", iar licitatia a ajuns la 15.100 euro. Germanul sustine ca snitelul a capatat forma fetei Suveranului Pontif in timp ce se prajea in tigaie si ca i-a fost imposibil sa-l mai manance.

    Israel - Hoti cu medalii olimpice

    Hotii l-au lasat fara medalii pe singurul laureat olimpic din istoria Israelului. Gal Fridman, castigator al aurului olimpic la proba de windsurfing la Olimpiada de la Atena de anul trecut, si-a lasat pretioasa medalie de aur si inca o medalie de bronz castigata la Olimpiada din 1996 la domiciliul parintilor sai, pentru a fi bine pastrate. Hotii au spart casa acestora si au furat toate bijuteriile pe care le-au putut gasi, o pusca si cele doua medalii.

    Licitatie - Harta cu America, 812.000 de euro

    Harta veche de 500 de ani, in care numele America a aparut pentru prima data, a fost vanduta pentru suma de 811.852 euro. Reprezentantii casei de licitatii Christie’s au declarat ca acela care a achizitionat valorosul document a preferat sa-si pastreze anonimatul. Realizata in 1507 de catre geograful german Martin Waldseemuller, harta a fost descoperita in februarie 2003, cand un colectionar european si-a dat seama ca o detine.

    Rubrica realizata de Adriana Paduraru
    ×
    Subiecte în articol: antimonden