x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ilie Nastase a dat cadouri nuntasilor

Ilie Nastase a dat cadouri nuntasilor

07 Iun 2004   •   00:00

MONDEN

Sambata, Ilie a dus-o pe Amalia la altar, in fata multor oficialitati, printre care si primarul Parisului. Au fost cununati religios in capitala Frantei, la Biserica ortodoxa-greaca "Saint Stephane", de mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Daniel. Celebrul tenisman Ilie Nastase s-a casatorit religios sambata, la Paris, cu Amalia Teodosescu. Cununia a avut loc la Biserica ortodoxa-greaca "Sfantul Stefan". Mireasa si mirele au vandut revistei britanice Hello! exclusivitatea de mediatizare.
DANA CIOBANU

Amalia si Ilie au fost nasiti de Sorin Popa, director BRD, si sotia sa, Diana. Casatoria civila a avut loc anul trecut, pe 20 iulie, cu putin inainte de nasterea fetitei lor, Alessia Elena.

Printre invitatii de onoare s-au numarat primarul Parisului, Henri Bertrand Delanoe, Omar Sharif, Alain Delon, Patrick Bruel, John Mc Enroe, Virginia Ruzici, Henri Leconte, Ion Tiriac, fara Andreea Marin, Andreea Esca cu Alexandre Eram, Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi si Marilena, Janine, fara Adrian Sarbu, Maria Marinescu, impreuna cu mama ei, Ioana Pavelescu, Horatiu Malaele si sotia au semnat condica. Toti au admirat-o pe mireasa (28 de ani), cat si rochia acesteia, un model haute couture Christian Dior, denumit "Taj Mahal", confectionata din muselina alba de matase, tafta de matase, iar voalul din tul brodat cu strasuri. Slujba a inceput la ora 16:30 si a fost oficiata de mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Daniel.

PETRECERE. Cei peste 300 de invitati au sarbatorit marele eveniment la Club des loges, un spatiu privat din incinta stadionului Roland Garros. Nuntasii au petrecut de la 20:30 pana la 2:00 dimineata. Li s-a permis sa sara peste program doua ore, desi duminica, la ora 16:00, avea loc finala masculina de la Roland Garros.

Mirele a fost foarte fericit, pentru ca la nunta au venit si ceilalti trei copii ai sai: Nathalie (28 de ani), din prima casatorie cu Dominique, Nicholas (16 ani) si Charlotte (14 ani), pe care i-a infiat impreuna cu cea de-a doua sotie, Alexandra. Chiar daca nu-si va aduce aminte acest moment, micuta Alessia a fost prezenta la nunta parintilor sai.

SUVENIR

Ion Tiriac n-a stat locului si a dansat toata noaptea cu Nadia Comaneci. Toti invitatii au primit, drept amintire, de la miri tricouri, bratari si cea mai recenta carte autobiografica a lui Ilie Nastase. Bineinteles ca meniul a fost pe masura rafinamentului familiei Nastase si a continut, printre altele: foie gras, friptura de vita, delicatese frantuzesti, un imens tort de fructe si sampanie de cea mai buna calitate.

CADOU

Un asemenea cuplu a fost greu de surprins cu un cadou neobisnuit. Ca sa le dea o mana de ajutor invitatilor, sotii au deschis, pe Internet, o lista cu darurile pe care si le-ar dori. Multe dintre obiecte erau destinate decorarii apartamentului lor din Paris. Astfel ca nuntasii puteam alege intre un candelabru Baccara, cu 24 de brate (6.430 de euro), un televizor Sony, cu ecran plat (1.499 de euro) sau un sistem home cinema (899 de euro). Printre cadouri s-au numarat si doua ceasuri Chopard, cu briliante.
×
Subiecte în articol: antimonden