x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden In realitate, Maruta se viseaza dracu’ gol

In realitate, Maruta se viseaza dracu’ gol

de Dana Andronie    |    Catalina Iancu    |    20 Oct 2005   •   00:00
In realitate, Maruta se viseaza dracu’ gol

Dracu’ gol! Doar la Realitatea TV. In realitate, este doar Catalin Maruta, fostul "tolomac" DP2, care s-a mutat cu garsoniera in alt post. Reclama care i se tot face ii sperie pe toti... sfintii!

La sfarsitul lunii septembrie, Catalin Maruta isi anunta plecarea de la televiziunea care l-a consacrat la un alt post care-l plateste mai bine. N-a plans nimeni dupa prezentatorul si realizatorul tonomatului DP2 si s-a gasit repede, in doua saptamani, un inlocuitor, in persoana lui Stefan Lungu.

COPIE-COPIUTA. In timp ce proaspatul "tolomac" a devenit o copie slaba a Marutului, originalul si-a tot amanat aparitia pe sticla. A trecut si 3 octombrie, si 13 octombrie, si 17 octombire, si Catalin tot nu s-a aratat. Se pare ca echipa din Realitatea nu s-a grabit sa-i termine de decorat noul apartament, desi fosta vedeta TVR 2 pierde teren (audienta). Probabil ca Maruta asteapta sa-i mai creasca... coarnele.

De cateva zile-ncoace, pe micul ecran apare o reclama care mai degraba te indeamna sa te-nchini si sa-ti scuipi in san, decat sa-l urmaresti pe dracu’ gol, din 24 octombrie, la Realitatea TV.

MEFISTO! In afara programului, Catalin se tot da peste cap pentru a realiza o emisiune care sa fie mai buna decat propriul produs, "Garsoniera DP2". Greu de crezut, fiindca omul de baza al echipei sale a ramas in curtea TVR. Este vorba despre Iulia Ioanitoaia, fosta iubita, care acum ii sufla in casca copiei lui Maruta. Ce cruda-i realitatea!

Dar sa ne intoarcem la oaia noastra neagra si ratacita. Catalin are o misiune a dracului de grea si, probabil, tocmai de aceea si-a ales sa intre in pielea lui Mefisto. Oare stie in ce s-a bagat?! "Nu va pot spune ce ponoase trag de cand sunt drac! Daca as fi stiut. Daca as fi stiut" este replica memorabila a lui Toma Caragiu. Poate ca totusi Maruta nu-i slab de inger, va sti sa traga ponoasele si va fi dracu’ gol. Iar noi, telespectatorii, vom spune "ptiu, Drace!".

ROCADA
Catalin Maruta se foloseste in continuare de brand-ul TVR, "Tonomatul DP2", pentru a-si anunta revenirea pe sticla Realitatii. Daca televizunea nationala l-a sters din sanul vedetelor, Maruta si-a postat pe www.garsonieraluimaruta.ro urmatorul anunt, sub genericul "DP2 Tonomatul": "In curand.... chiar foarte curand... ne vom intalni la Realitatea TV. Din octombrie va veti intalni cu Catalin Maruta si echipa lui intr-un show matinal care va va trezi cu siguranta". Cel mai castigat este, deocamdata, Stefan Lungu. Nici nu s-a instalat bine la Tonomat, ca a si ajuns in fruntea vedetelor TVR 2. Pe site-ul Televiziunii Romane, Lungu este in capul listei, urmeaza apoi Albertina Ionescu, Cristina Soloc si Diana Lascarescu.
×
Subiecte în articol: antimonden catalin maruta