x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

03 Aug 2008   •   00:00
Info

3 august 2008:Dupa ce de-a lungul timpului a avut "Funeral", "Barbarian" sau "Egiptyon", Catalin Botezatu face acum senzatie cu "Ice".




STUDIU:Brunetele iau faţa blondelor

Potrivit unui sondaj, blondele au mai puţin succes, atît în dragoste, cît şi în profesie, decît brunetele. Studiul efectuat pe 3.000 de britanice arată că brunetele cîştigă mai mult cu 4.250 de lire sterline pe an decît blondele. 44% dintre femeile cu părul închis la culoare spun că nuanţa le aduce mai mult succes şi în dragoste. 20% dintre brunete se mîndresc cu cinci relaţii în trecut, în timp ce doar 13% dintre persoanele cu părul deschis la culoare pot spune acelaşi lucru.


COLECŢII: "Ice" şi "Fly", by Botezatu
După ce de-a lungul timpului a avut "Funeral", "Barbarian" sau "Egiptyon", Cătălin Botezatu face acum senzaţie cu "Ice". Aceasta este o nouă colecţie de lenjerie intimă masculină, care se bucură de succes. Creaţiile designerului au fost prezentate recent, la club Bamboo din Mamaia, în cadrul Summer Fashion Festival. Botezatu va face, de asemenea, furori cu "Fly", o superbă colecţie haute couture (foto). (C.I.)


"HALBERE": "Burta de bere  e plăcere!"
Timp de o lună, la www.inforpro.ro  s-au ales cele mai drăguţe plinuţe. Acum a venit rîndul domnilor: "Burta de bere e plăcere!". La această nouă provocare pot participa aspiranţii sau mai bine-zis "aspiratorii" de bere. Trebuie doar să-şi posteze pozele, pînă la data de 9 august. Fotografiile concurenţilor vor putea fi "cîntărite" şi votate, urmînd ca la 22 august cel mai tare băutor să fie răsplătit cu greutatea lui în bere. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden