x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

17 Aug 2008   •   00:00

POEZELE – Matteo, Luceafăr de ciocolată
Deşi simţurile i-au tresăltat week-end-ul trecut, cînd a fost fotografiat alături de o blondă într-un club, ciocolatiul Matteo se jură că n-a furat nici măcar… numărul de telefon al acesteia. În plus, ca o supremă dovadă a nevinovăţiei sale, el a mai declarat că nu i-a scris poezii fetei, aşa cum s-a speculat, pentru că… nu e Eminescu. Măi băiete, chiar nu se ascunde nici un fel de talent în cîrlionţii tăi?



POEZELE – Matteo, Luceafăr de ciocolată
Deşi simţurile i-au tresăltat week-end-ul trecut, cînd a fost fotografiat alături de o blondă într-un club, ciocolatiul Matteo se jură că n-a furat nici măcar… numărul de telefon al acesteia. În plus, ca o supremă dovadă a nevinovăţiei sale, el a mai declarat că nu i-a scris poezii fetei, aşa cum s-a speculat, pentru că… nu e Eminescu. Măi băiete, chiar nu se ascunde nici un fel de talent în cîrlionţii tăi? (A.S.)

SOLICITATĂ - Ana Mardare,în plină Creaţie
America, ţine-te bine! Vine Ana Mardare! Interpreta va participa în această toamnă la un important concurs de creaţie în Statele Unite ale Americii, în Nashville. Iar la 22 august va fi prezentă la Festivalul Mamaia, secţiunea Creaţie. Piesa interpretată de Ana, "Mă întreb", este compusă de Tudy Zaharescu, pe versurile Mihaelei Stanciu. În prezent, solista s-a încuiat în studio şi lucrează la un nou album. (Cătălina Iancu)

PARADĂ - Muzică populară şi parada costumelor
În această perioadă au loc, la Bran, două manifestări specifice zonei: Zilele Branului, ce au ca locaţie Platoul Inima Reginei, şi Tîrgul Meşterilor Populari. Astăzi este ultima zi în care se mai dau în spectacol artiştii şi meşteşugarii. Din program nu lipsesc următoarele "ingrediente": un concert de muzică populară şi o paradă a portului popular. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden