x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

24 Aug 2008   •   00:00
Info

24 august 2008:Trupa clujeană Nightlosers va instiga la nesomn melomanii din New York, prezenţi la concertul de la 19 octombrie din clubul Knitting Factory.




Festival:Dragoste Pe Dunăre
Festivalul de muzică populară "Cîntecul de dragoste de-a lungul Dunării", aflat la a doua ediţie, a adus spectatorilor brăileni recitaluri de marcă: Viorica Macovei, Maria Dragomiroiu, Maria Butaciu şi Viorica Flintaşu. În această seară, de la ora 20:00, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Gheorghe Turda vor încheia regalul folcloric. La concurs au participat solişti din judeţele riverane Dunării, dar şi din Serbia, Bulgaria, Moldova şi Ucraina.


Turneu:Nightlosers, fără somn şi în America
Trupa clujeană Nightlosers (foto) va instiga la nesomn melomanii din New York, prezenţi la concertul de la 19 octombrie din clubul Knitting Factory. Recitalul face parte dintr-o serie de concerte pe care românii le susţin în SUA şi în Canada. Creată în 1994, formaţia Nightlosers cîntă o combinaţie între rock’n’roll, rhythm and blues american cu puternice elemente din folclorul transilvănean.


Reprezentativi:Zdubii cîntă la Etnoplaneta
În aceste zile, Zdob şi Zdub se află din nou la Moscova. Motivul este unul legat de muzică, fireşte: participarea la Festivalul etno-rock "Etnoplaneta". Nu doar sunetul "etnic" este celebrat la această manifestare, ci şi gastronomia. În unul dintre parcurile centrale ale Moscovei sînt organizate cu această ocazie expoziţii cu degustări din bucatele tradiţionale ale ţărilor participante la festival.

×
Subiecte în articol: antimonden