x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

25 Iun 2006   •   00:00

Mica publicitate - Laurentiu Cazan cauta un clapar

Solistul Laurentiu Cazan a platit 1.200 de dolari pentru masterizarea albumului sau "Si iarasi voi zbura": "A costat mult, pentru ca l-am trimis pentru finalizarea sunetului la New York". Altfel, interpretul se afla in cautarea unui clapar si a unui basist. "Doritorii imi pot scrie la laurentiu_cazan@yahoo.com. (Simona Ecovoiu)

In gura presei - Dinu Maxer, fara striptease

Dinu Maxer s-a saturat ca ziaristii sa il tot intrebe ce mai face Nicoleta Luciu, de parca el n-ar fi un VIP. La un moment dat, in presa de scandal s-a scris ca el si-ar castiga existenta facand striptease in cluburi de noapte: "E o minciuna. Eu doar prezentam aceste show-uri. Am renuntat insa la ele, pentru ca nu ma onorau". (Simona Ecovoiu)

Asa e viata - Canta manele doar pentru bani

Carmen Serban, una dintre cele mai bine vandute maneliste, a dezvaluit ca se simte atrasa mai degraba de muzica populara: "La nunti si botezuri cant de toate. Recunosc ca am cotit-o spre manele doar pentru ca se castiga mult mai bine. E bine ca pot canta mai multe genuri muzicale, fiindca nu orice solist s-ar descurca onorabil". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden