x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

11 Iun 2006   •   00:00

10 ani cu ZAN - Alifantis la Sighisoara


Unul dintre oaspetii speciali ai Festivalului Sighisoara Medievala, care va avea loc in ultimul week-end al lunii iulie, este Nicu Alifantis. Cantautorul isi va lansa aici noul album si va sarbatori 10 ani de cand canta cu trupa ZAN. Imagini din concertul sau de la Sighisoara vor fi incluse pe DVD-ul pe care-l pregateste. (Dana Cobuz)

Album la 4 ani - 28 de piese pentru junioara Stratan


Pavel Stratan lucreaza din greu la albumul de debut al fiicei sale, Cleopatra, pe care intentioneaza sa-l lanseze in Romania in prima jumatate a lunii august. Desi e la varsta la care ar trebui sa fie atrasa mai degraba de papusi, domnisoara Stratan a facut o pasiune pentru microfon si studio. Pe albumul sau solo, vocea Cleopatrei se va auzi in 28 de cantece live. (D.C.)

Pazea! - Etnic vrea sa cante live


Cine credeti ca s-a gasit sa sustina campania anti-play-back? Betty de la Etnic! A uitat probabil cum a luat-o pe aratura la Premiile RBA decernate anul trecut, cand mai mult a dansat decat a cantat. Iar "recitalul" a fost plin de strigaturi gen "manutele sus", "nu va aud" si "haideti, inc-o data".

×
Subiecte în articol: antimonden