x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

10 Iun 2006   •   00:00
CANTECE DE PETRECERE. Maria Dragomiroiu isi lanseaza astazi, la Carrefour Orhideea, de la ora 14:00, un album special cu cantece de petrecere, "Asa trec zilele mele". Este un material folcloric care contine cele mai frumoase cantece populare, dragi tuturor romanilor ("Radu mamii", "Frumoasa-i vecina noastra", "M-a facut mama oltean" etc.) Piesele, adunate din toata tara, sunt melodii vechi "imbracate" in haine noi. Maria Dragomiroiu va acorda si autografe tuturor celor prezenti la eveniment. (Raluca Grintescu)

S-AU IMPACAT! Fetele de la A.S.I.A au anuntat ieri la emisiunea "Dimineata cu Razvan si Dani" (National TV) ca s-au impacat. Ca dovada, impresarul lor, Florin Ionescu, le-a reunit in circuitul concertistic, iar cativa compozitori bine cotati de pe piata romaneasca lucreaza la noul proiect A.S.I.A. E clar ca Sorana, Anca, Alina si Ana si-au dat seama ca sansele de a mai castiga la fel de bine, in caz ca s-ar "imprastia", sunt aproape nule. (Simona Ecovoiu)

MANECHINUL-ANTRENOR. Razvan Protasievici, dansator la "Surprize, Surprize", dar si fotomodel la prezentarile lui Catalin Botezatu, si-a inaugurat joi sala de aerobic si taebo "GetFit Gym", situata pe Lipscani. Razvan are 25 de ani si a absolvit ANEFS cu specializarea Arte Martiale (Kick-Box). El spune ca a lucrat cateva ore de taebo si cu Andreea Marin: "Din pacate este foarte ocupata si nu prea mai gaseste timp si pentru antrenamente. Exercitiul pe care il recomand tuturor femeilor este o combinatie de arte martiale, aerobic si dans. Astfel, se ard mai multe calorii si exclude din start plictiseala". (Simona Ecovoiu)

LA APA! Una dintre manechinele lui Catalin Botezatu a cazut in piscina. Incidentul s-a petrecut in Grecia, la o prezentare de moda. Fata purta o caciula de blana asortata la costumul de baie. Fiindca vantul sufla cu putere, modelul s-a dezechilibrat si a alunecat direct in apa. Mondenul Mircea Solcanu a fost martor al intamplarii de la Loutraki si va povesti ascultatorilor InfoPro cum s-au petrecut lucrurile, in matinalul de week-end "InfoPromenada". Show-ul a fost prezentat de manechinul Claudia Neghina si de un star local, actorul de telenovela Yannis Spaliaras.

×
Subiecte în articol: antimonden