x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

16 Mai 2006   •   00:00
REVINE KRYPTON. Maine, ora 21:00, la Coyote Caf... are loc un concert Krypton, cu Tony Seicarescu - solist vocal, Eugen Mihaescu - chitara, voce, Ionut Micu - tobe, Puiu Mircea - claviaturi, Catalin Fotin - bass. "Ma prefac in ploi" este videoclipul ce prefateaza noul album al grupului.

CARMEN GRAY. Nu e nume de fata cum s-ar parea, ci al unei trupe rock din Finlanda. Dupa cum se stie, Fundatia Artmania organizeaza la Sibiu, viitoarea Capitala Culturala a Europei, in perioada 14-16 iulie, prima editie a Festivalului Artmania, ce va reuni, artisti de renume mondial din diferite domenii ale culturii: muzica, arte vizuale, film si literatura. Carmen Gray este una dintre trupele finlandeze care vor canta in Piata Sfatului, in deschidere la HIM. Pete, voce si chitara bas, J.J. - claviaturi, voce, Nicklas - solist vocal, O.J. - tobe si Lappe - chitara si voce formeaza Carmen Gray, una dintre cele mai promitatoare trupe ale noului val. Trupa se afla la primul material discografic, prin lansarea single-ului promotional "Lost In My Mind Again", care a intrat direct pe locul 3 in topul de vanzari din Finlanda. De la lansare, piesa s-a aflat constant si in topurile radiourilor si televiziunilor, bucurandu-se de un mare succes la public. Anul trecut, Carmen Gray a semnat un contract cu Sony BMG Finalnd si a inceput inregistrarea primului album, cu T.T. Oksala, unul dintre cei mai apreciati producatori de muzica din Scandinavia. Prima editie a Festivalului Artmania este dedicata Finlandei si confluentelor culturale cu Romania, fiind organizata sub inaltul patronaj al Ambasadei Finlandei la Bucuresti, in colaborare cu Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu. (A.R.)

UNGARIA. Chiar daca, in ultima vreme, in Bulgaria si in ultimul an, la noi au loc din ce in ce mai multe concerte, acest lucru e ceva obisnuit in Ungaria. Tara unde au cantat si canta cele mai mari nume ale rockului mondial, pentru ca acest gen muzical este, de departe, locul 1 in preferintele unui public obisnuit sa cumpere bilete de concert, pe stadioane sau in sali de sport. In continuare, iata ce se intampla la Budapesta, in viitorul apropiat: Guns N’ Roses (foto) - pe 31 mai, la Papp Laszlo Sportarena, Alice in Chains - 8 iunie, Massive Attack - 13 iunie, Sting - 20 iunie, Korn - 27 iunie, Robbie Williams - 19 iulie etc. (A.R.)

×
Subiecte în articol: antimonden