x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

15 Mai 2006   •   00:00
MUZICA VECHE. Maine, la Casa Studentilor, fosta Preoteasa, incepe o "mica saptamana" muzicala. De la ora 20:00, in sala Pod trupele Trei Parale si Einuiea (marti), Truverii (miercuri), Ovidiu Craciun (joi) vor canta muzica veche traditionala de pe teritoriul Romaniei, din Balcani si din alte tari.

CONCERTE IN BULGARIA. In aceasta vara, tara vecina este gazda unor concerte rock foarte atractive, ce au loc in mai multe localitati, nu doar la Sofia. Astfel, la data de 23 mai, Varna, si 24, Stara Zagora, legendarele grupuri Uriah Heep si Nazareth vor sustine doua concerte (gratuite!), Sting va canta la Nessbar - 12 iunie, Busta Rhymes la Stara Zagora - 13 iunie, Alice Cooper (foto) la Kavarna - 30 iunie, Whitesnake la Stara Zagora - 25 iulie. La Sofia concerteaza Fear Factory, la 8 august, si Simply Red - 1 septembrie.

THE EXPLOITED. Cap de afis al Festivalului Rock la Mures 2006, va canta la data de 7 iulie. Alaturi de pionierii muzicii punk si-au confirmat prezenta: The Traceelords, Implant Pentru Refuz, Parazitii, Luna Amara, Suie Paparude, Altar si B_ton. La a cincea editie a festivalului, desfasurat la Periam intre 6 si 9 iulie, organizatorii vor asigura doua scene, peste 1.500 de locuri de parcare si peste 500 de locuri de campare. Biletul costa 50 RON pentru toate cele patru zile sau 20 RON pentru o zi si vor fi disponibile in reteaua Diverta, incepand cu 25 mai.

RADIO BULGARESC. Vremurile in care romanii se uitau la televiziunea bulgara se razbuna! Acum, vecinii de la sud de Dunare au ajuns sa asculte muzica romaneasca la radiourile lor. Akcent, Morandi, Crush cu Alexandra Ungureanu, Mihai Traistariu si Activ se numara printre trupele care sunt difuzate frecvent in FM-ul bulgaresc. Akcent cu "Jokero" si Morandi cu "Falling Asleep" sunt pe primele doua locuri in top 50 Radio Expres din Bulgaria. In topul 100 al vecinilor de peste Dunare, Morandi are doua piese: "Beijo (Uh-la-la)" si "Falling Asleep". In top 50 Ogostar Radio, Mihai Traistariu este pe primul loc cu "Tornero". In replica, bulgarii Santra si Kristo au adus la radiourile din Romania piesa "Az&Ti".

JURNALUL LUI MIHAI. Delegatia Romaniei la Eurovision a ajuns ieri la Atena, de unde va avea trei transmisii in direct la televiziunea nationala, pana in seara finalei (20 mai), dar va prelua si semifinala de la 18 mai. Mihai Traistariu va tine un jurnal pe internet, in care va nota ce i se intampla in timpul sejurului grecesc.

×
Subiecte în articol: antimonden