x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

16 Apr 2006   •   00:00

Videoclip - Morandi, inspirat de Isaura


Trupa Morandi va filma, in curand, un nou videoclip pentru piesa de succes "Beiju uh la la". Dar nu in Romania, ci in Africa de Sud: "Este un proiect, dar inca nu stim exact cand vom pleca. Se vor investi bani grei, deoarece clipul va fi unul pentru export", spune Randi. Pentru realizarea acestui hit, se zvoneste ca Marius Moga s-ar fi inspirat din telenovela "Sclava Isaura". (Simona Ecovoiu)

Pe bune! - Bambi canta ce compune


Trupa Bambi se pregateste de lansarea celui de al cincilea album, ce va contine zece piese, dintre care sapte poarta semnatura Denisei. Cele doua surori Bambi au fost invitate sa participe, alaturi de Mihai Traistariu, la un festival pentru romanii din Bruxelles. Iar intre 28 aprilie si 1 mai vor sustine concerte la Roma si la Torino. (Simona Ecovoiu)

De imprumut - Trupa Funny


De ce se mai infiinteaza unele trupe? Ca sa urce pe scena langa alte trupe si sa preia melodiile altor formatii sau interpreti. E si cazul fetelor Funny, care au cantat la Timisoara cu Boney M si, mai nou, au preluat melodii interpretate de Silvia Stefanescu, Nico, Luminita Anghel si regretata Laura Stoica. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden