x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

15 Apr 2006   •   00:00
INCA O ZI. Dupa succesul de necontestat al pieselor "Sansa" si "Nimeni pe drum", componentii trupei Spin revin cu un nou videoclip pentru piesa "Inca o zi", un clip inedit, de imagine, produs de Media Pro Music. Filmarile au avut loc pe Strada Franceza din Studiourile Buftea: "Am lucrat foarte mult pentru ca suntem extrem de pretentiosi. La noi, un album se naste asemenea unui copil, poate dura chiar si mai bine de noua luni. Investim foarte mult suflet si talent si ne dorim ca si cel de-al doilea album sa fie la fel de bine primit ca si primul", a declarat Roxana, solista trupei Spin. (S.E.)

DRUMURI EUROPENE. Reprezentantul nostru la Eurovision 2006, Mihai Traistariu, a fost invitat la postul tv RTV Slovenia, pentru a promova piesa sa, "Tornero". "Este pentru prima data cand vizitez Slovenia. Sper sa mi se intample la fel ca si in Grecia, adica sa fac impresie buna. Este minunat ce mi se intampla!" Mihai va mai onora si alte invitatii, in Malta, Belgia si Cipru. Turneul european de promovare al artistului este organizat de Televiziunea Romana. Imagini din spectacolele cu pricina vor fi prezentate intr-o emisiune a TVR. (S.E.)

TOTUL DESPRE "EX". Prezentatorii tv sunt pusi uneori in situatii dificile. Joi seara, la Focus (Prima TV), Cristina Topescu a trebuit sa dea citire unei stiri despre fostul prieten, Stefan Banica jr. Care, potrivit imaginilor, s-ar fi certat in public cu actuala sotie, Andreea Marin. Zicem potrivit imaginilor, fiindca Andreea parea cam nervoasa, Banica parea ca n-o asculta, dar nimeni n-a auzit ce-si spuneau de fapt. Poate ea ii zicea c-o strang pantofii, cine stie? Ce chestie si cu vedetismul cuplului Banica! Nu mai poate omul sa traga... aer in piept, ca, gata, gurile rele vad deja furtuna in paradis. (Catalina Iancu)

O SINGURA CASA. Analia Selis este artist exclusiv Media Pro Music. Argentinianca isi continua colaborarea cu casa de discuri mentionata, care o reprezinta exclusiv, atat pe plan discografic, cat si din punct de vedere al imaginii. Colaborarea artistei cu Fundatia Culturala Phoenix se refera la impresariat artistic (concerte), una dintre cele mai importante realizari in acest sens fiind recitalurile pe care Analia le va sustine in deschiderea concertelor Buena Vista Social Club in Romania.

×
Subiecte în articol: antimonden