x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

10 Apr 2006   •   00:00
ALBUM DE DEBUT. Cristi Nistor, care interpreteaza, alaturi de Simona Nae, melodia "Coji de portocale", anunta lansarea primul sau album. Materialul contine zece piese si va fi scos pe piata cu o saptamana inainte ca el sa implineasca varsta de 20 de ani. Pentru CD, el a lucrat cu Smiley si Andrei Kerestely. Cristian spune ca albumul este cel mai frumos cadou din viata lui: "Sper ca in versurile pieselor mele sa se regaseasca toti tinerii, iar cei trecuti de prima tinerete sa-si aminteasca de anii de scoala". Succesul piesei "Coji de portocale" este o garantie pentru reusita albumului Cristi Nistor. (S.E.)

CORNEL, ACTOR. Fanii formatiei Vank au ocazia sa il vada pe solistul trupei, Cornel Ilie, intr-o postura inedita: aceea de actor. El a acceptat sa joace in "Vreau sa simt!", un film despre comunicarea in cuplu si importanta vietii sexuale, ce va fi difuzat astazi, de la ora 21:30, in cadrul emisiunii "De 3 X femeie", in care interpreteaza rolul lui Robert Oprea, un tanar care face victime printre femeile maritate. (S.E.)

VIVA ESPANA! Vineri, spectatorii Salii Palatului au avut parte de emotii intense, pasiune si ritmuri indracite venite din insorita Spanie: pe scurt, "Carmen" de Bizet in pasi de flamenco, in viziunea si interpretarea "Ballet de Madrid". Dupa spectacol, o parte a artisilor a poposit, in drum spre aeroport, la Casa Eliad. N-au baut Sangria, ci vin romanesc bun si se pare ca le-a placut suficient, incat sa improvizeze un mini-show de flamenco. Vivacitatea interpretilor a facut ca acea noapte sa se deruleze sub sloganul "Viva Espana!" din partea celor ce au ramas dupa ora 12:30 in clubul bucurestean. Printre spectatori s-a numarat si Gyuri Pascu. "Divertis"-ul nu s-a marginit doar la a asculta, ci a si cantat cu artistii madrileni. Interventiile lui au fost apreciate atat de publicul roman, cat si de spanioli. Caldura cu care au fost primiti de romani, in general, i-a facut pe spanioli sa declare dragoste pe viata Romaniei. Ibericii au promis sa revina in tara noastra. (C.D.)

×
Subiecte în articol: antimonden