x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

08 Apr 2006   •   00:00
TRUPA NOUA. Cele doua fotomodele profesioniste, Sonia Trifan si Andreea Jelea, si-au facut trupa. Si au considerat ca numele de scena Voggue li s-ar potrivi de minune. Sonia si Andreea fac tot posibilul sa nu-si amane programarile la studioul de inregistrare si nu trece o zi fara sa ia lectii de canto cu Iulian Vasile, nimeni altul decat castigatorul Concursului "Ploaia de Stele". Deocamdata, ele se mandresc cu trei piese, compuse de Andi Rusu, iar primul extras pe single, "Baby", va beneficia si de un videoclip amuzant. Stilul muzical abordat de fotomodele este R&B cu influente orientale. (Simona Ecovoiu)

DESPRE VH2. Mihai Pocorschi va dezvalui, in cadrul emisiunii "Muzici cu personalitate", difuzata de postul CITY FM, astazi, de la ora 14:30, si in reluare marti, de la 23:00, ca VH2 a fost conceput ca un proiect adresat intelectualilor de peste 35 de ani, din mediul urban. Interesant este faptul ca publicul de la concertele lor este format si din adolescenti care le stiu versurile pe de rost. Despre piesa care i-a lansat, "Trece vremea", Mihai Pocorschi avea sa povesteasca: "Melodia are tristete si ceva din criza barbatului de varsta a doua, care, probabil, emotioneaza". Bun asa! (Simona Ecovoiu)

NANI, NANI, PUIUL MAMII. Solista Narcisa Suciu si-a strans cateva piese intr-o cutiuta. Este vorba despre "Cutiuta Muzicala - Cantece de leagan" volumul 2, album ce contine opt cantece de leagan interpretate de inconfundabila interpreta din Maramures. Chiar daca a trecut cam de mult de perioada in care Narcisa ii canta aceste melodii fetitei sale seara, inainte de culcare, a acceptat bucuroasa sa participe la acest proiect, mai ales ca piesele, majoritatea culese din folclor, sunt pe placul ei, fiind culese chiar din zona sa natala: "Sunt sigura ca albumul va fi pe placul celor mici". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden