x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

04 Apr 2006   •   00:00
"AKCENTU’ PE U". S-a terminat cu intimitatile trupei Akcent! Cei patru sunt eroii unui reality-show difuzat de U TV, fiind practic urmariti de camerele de luat vederi in turnee, concerte, emisiuni si deplasari, dar si acasa, in Bucuresti. Adi, Marius, Sorin si Mihai caracterizeaza emisiunea ca fiind o combinatie intre un show de calatorie si un jurnal. In iunie, "Akcentu’ pe U" va lua o pauza, pentru evaluarea primului sezon al emisiunii. Trupa ofera numeroase momente bune de imortalizat, mai ales ca, pe 7 aprilie, pleaca intr-un turneu prin 10 orase.

ATELIERUL PICTORULUI. Trupa Holograf si Orchestra Medicilor, sub bagheta dirijorului Ion Iosif Prunner, colaboreaza la Concertul extraordinar "Atelierul Pictorului", organizat de Cluburile Rotary. Evenimentul se inscrie in seria celor organizate in ultimii trei ani, pentru sprijinirea programului de restaurare si redeschidere a Muzeului Theodor Aman din Bucuresti si reintegrarea sa in circuitul muzeistic national. "Atelierul Pictorului" se va bucura de participarea extraordinara a violoncelistului Alexandru Morosanu si a actorului-poet Stefan Radoff. (Dana Cobuz)

DEMMO - SCRIITOARE. Dupa un divort mai mediatizat decat intreaga sa cariera muzicala, Ana Maria Ferencz, inca solista trupei Demmo, astupa gurile rele cu o veste surprinzatoare. Tanara se pregateste de o cariera de scriitoare. Primul pas l-a si facut: a asternut povesti, intr-un volum pentru copii, pe care il vom vedea in librarii incepand din luna mai. Asta nu inseamna ca se reprofileaza, ci doar ca incearca sa se exprime si altfel decat prin muzica. Care muzica?!

×
Subiecte în articol: antimonden