x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

03 Apr 2006   •   00:00
CU AKCENT. Toata ziua la cafea. Acesta va fi, astazi, programul trupei Akcent, care isi invita admiratorii sa-i vada in carne si oase. Interpretii intentioneaza, probabil, sa tina aproape de fani. Astfel, cei patru membri ai formatiei vor sta la o cafea extrem de lunga care va tine de la ora 10:00 pana la 18:00, la Hotelul Howard Jhonson din Calea Dorobanti nr. 5-7, la Centro Cafe. Asadar, Adi, Mihai, Marius si Sorin va asteapta la o ceasca de expresso sau de ness, la alegere.

PLANURI. Cica Vj-ita MTV, Cristina Iacob, viseaza sa devina prezentatoare de stiri "desi formarea ei academica este cu totul alta", am aflat. Altfel spus, fata vrea o cariera de stirista. Dar n-am inteles cine-o opreste sa si-o faca? Si noi poate-am dori sa plecam pe luna sau pe Marte si, ce-i cu asta? Iata insa ce mai spune vedeta despre ea: "Mi-am dorit foarte mult sa vorbesc despre stil, tendintele modei, despre ce este underground si kitch in Romania si in statele vestice, iar MTV mi-a oferit aceasta oportunitate, ceea ce ma determina sa pun cu adevarat pasiune in munca mea", spune Cristina. Si accentueaza faptul ca este foarte incantata de postul pe care il ocupa, de prezentator al emisiunii Stylissimo, acesta fiindu-i "de mare ajutor si in viata personala". Atunci de ce isi doreste alt job?

PROIECTE. Un cucui si doua premii. Cam acesta ar fi bilantul intoarcerii lui Catalin Botezatu din Tunisia. Invitat de catre guvernul tunisian sa participe la manifestarile dedicate implinirii a 50 de ani de la castigarea independentei, Catalin Botezatu s-a aflat in tara amintita si si-a expus cele mai noi creatii. Colectia lui Bote a fost prezentata in direct pe postul national de televiziune, dar si intr-un teatru. Designerul s-a intors acasa cu doua trofee oferite de organizatori, un premiu de excelenta si un premiu pentru cea mai buna reprezentare a unei tari invitate, dar si cu un cucui in frunte, fiindca a fost implicat intr-un un accident de masina.
Prezentarile din Tunisia au deschis astfel seria de evenimente desfasurate peste hotare, marca "Botezatu" deja pregatindu-se pentru alte defilari. Catalin este invitat sa-si prezinte in aceasta vara colectiile de lenjerie intima si haute-couture in Franta, Ungaria, Malta, Sicilia, Bali, Islanda si Columbia. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden