x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

23 Mar 2006   •   00:00

23 martie 2006

AMORUL ARTEI. Ce fac vedetele pentru a iesi in evidenta? Nebunii si sacrificii. De exemplu, pentru noul videoclip, Andra a stat cu picioarele-n apa timp de cateva ore. Baietii de la Morandi s-au tarat prin noroi si pe gheata facand praf uniformele de soldati cu care erau imbracati. Alexandra si Crush au "Aprins dragostea" intr-o sala de la UNATC unde si-au "chinuit" dansatorii o noapte intreaga. Raoul Russu "a atins un nor" tocmai la Sebes. Va lasam insa placerea de a descoperi ce i-a mai trecut prin cap lui Cheloo in noul lui clip intitulat sugestiv "Operatiunea cur pansat"! (Catalina Iancu)

CARTEA AUTOBIOGRAFICA. Romanita Iovan a anuntat ca-si va lansa la data de 31 martie, la Casa Vernescu, cartea autobiografica "Cuvantul care ucide", ce va fi scoasa pe piata intr-un tiraj de 3.000 de exemplare. Cartea va fi tiparita in editie de lux, pe hartie speciala, pretul acesteia fiind de 190.000 de lei. In cele 200 de pagini sunt punctate cele mai importante momente din viata Romanitei. Unele vesele, altele triste. In paralel, sotul ei, Adrian Iovan, pregateste o expozitie de fotografie: "Din 1982, Adrian a strans mii de poze facute din avion de la 10.000 de metri altitudine. Sunt imagini absolut minunate". (Simona Ecovoiu)

SURPRIZE. La sfarsitul saptamanii trecute, unul din voluntarii care au dat o mana de ajutor la servirea mesei pentru oamenii strazii, la "Restaurantul Inimii" - o cantina sociala din Bucuresti, a fost insasi "zana surprizelor", Andreea Marin. Vedeta TVR nu a venit cu mana goala, ci cu peste 4.000 de seturi de farfurii si tacamuri de unica folosinta, de care cantina avea mare nevoie. Mai mult, nu a ezitat sa puna de mancare in farfurii si sa o serveasca oamenilor strazii, uimiti de asa onoare. Marin a dat o lectie pentru numeroase alte vedete care au refuzat invitatia "inimosilor" de a participa la program, motivand ca sunt prea ocupate sau ca un contact "direct" cu oamenii strazii le-ar produce o anumita stare de disconfort psihic. (Dana Cobuz)

DIFUZAT DE ESCRADIO. Mihai Traistariu, reprezentantul tarii noastre la Eurovision, se mai lauda cu o performanta: "Piesa mea «Tornero» a fost difuzata, in premiera, pe postul international de radio ESCRadio. Bineinteles, este vorba despre varianta imbunatatita a melodiei". Mihai a lucrat in aceasta vreme si la look: "Am probat multe tinute, ramane insa sa ma mai gandesc in ce ma voi imbraca la Eurovision". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden