x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

18 Oct 2005   •   00:00
BOX PENTRU SINISTRATI. Daca alte vedete si-au mediatizat intens campania de ajutorare a celor afectati de inundatii, Adrian Fetecau nu s-a pozat cu sacose si gaini in timp ce facea donatii, si nici nu s-a impacat cu vreun rival, ci a strans bani fara sa bata toba prin sat. Luna trecuta, liderul Grupului "Voua" de la National TV a organizat doua gale de box la Buzau si Craiova, ambele in scop umanitar. Cu cele 140 de milioane de lei incasate la Buzau s-au cumparat materiale de constructii si se vor ridica locuinte pentru doua familii sinistrate din comuna Panatau. Suta de milioane de lei stransa la Craiova a fost destinata comunei Dobrava, unde s-au deplasat 40 de camioane cu pietris pentru refacerea drumurilor distruse de inundatii.

S-A TERMINAT "ZIUA DE MAINE". Pentru doua zile, judetul Alba a fost capitala folkului romanesc. Desi aflat la prima editie, Festivalul "Ziua de maine" s-a dovedit un eveniment de mare tinuta culturala. Calitatea concurentilor a pus in dificultate juriul format din: Florin Sasarman (presedinte), Florin Silviu Ursulescu si Mihai Cosmin Popescu (redactori Radio Romania Actualitati), Adrian Ivanitchi, Elena Anghel (custozi ai Casei Memoriale Lucian Blaga din Sebes-Alba), Dan Crecan (presedintele Uniunii Artistilor Plastici din judetul Alba). Dupa mai bine de o ora de deliberari, juriul a stabilit urmatoarea ierarhie a premiilor: Marele Premiu (6.000.000 de lei) - grupul "Nu acum" din Iasi, Premiul I la sectiunea solist (3.000.000 de lei) - Iulia Gusatu din Galati, Premiul I la sectiunea grup - Grupul "Strunga" din Targu-Jiu, Premiul II (2.000.000 de lei) - Grupul "Sau nu" din Cluj-Napoca, Premiul III (1.000.000 de lei) - Sebastian Albu din Iasi.

DUET CENZURAT DE RECLAMA. Catanga si sotul ei, Aurel Paduraru, s-au suparat foc pe Andreea Marin. Cantaretii au vrut sa repete la "Surprize" momentul petrecut la restaurantul lui Romica Tociu, cand Paduraru a cantat impreuna cu celebrul scriitor Paulo Coelho. Dar n-au apucat sa interpreteze in direct decat o bucatica de piesa, c-a intrat reclama peste ei, iar ineditul duet Paduraru - Coelho, nu s-a vazut pe post. Catanga considera ca Marin si-a batut joc de ea, in timp ce realizatoarea sustine ca solista s-a lungit cu melodia, desi i s-a spus sa nu cante mai mult de trei minute. Dar nici Catanga nu se lasa: si-a cronometrat aparitia si zice ca n-a prestat mai mult de doua minute si cateva secunde.

×
Subiecte în articol: antimonden