x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

17 Oct 2005   •   00:00
ION ION TIRIAC ARE LIPICI LA BLONDY. VIP-uri, eleganta, stil, fete frumoase si moda. Aceasta a fost atmosfera la clubul Imperial, unde, in week-end, Laura Olteanu si-a prezentat noua colectie. Creatoarea a avut parte si de un mic incident. I s-a rupt tocul de la pantof cu doar cateva minute inainte de-a intra pe scena, la parada de final. Cazinoul a fost luat cu asalt nu doar de VIP-uri, ci si de oameni din zona afacerilor. In centrul atentiei s-au aflat insa Ion Ion Tiriac si Andreea Banica. Fiecare separat, desi ochii lui Ion Ion fugeau destul de des spre masa la care statea frumoasa Blondy impreuna cu logodnicul ei si cu niste prieteni. Pe la masa lui Tiriac jr, situata la etajul VIP al clubului, s-au mai perindat diverse personaje printre care si fotbalistul Bogdan Mara. La un moment dat si-a facut aparitia si o blonda, care s-a chinuit intreaga seara sa capteze atentia juniorului. Gazda serii a fost designerul Catalin Botezatu, care a ajutat-o pe Laura Olteanu sa-si prezinte colectia in cele mai bune conditii. (Catalina Iancu)

O PREZENTATOARE DIN PRIMA, IN VOLVO. Prezentatoarei Georgiana Calin ii merge atat de bine la Prima TV, incat isi schimba masina. Gazda emisiunii "Film & Televiziune" isi da Jeep-ul Toyota pe noul model Volvo, fiindca vrea un autoturism mai puternic si mai performat. Senzuala bruneta este numita de prieteni Salma Hayek a Romaniei, fiindca seamana, spun ei, cu renumita actrita. Ar fi bine daca ar semana nu numai ca imagine, ci si din punct de vedere al celebritatii… (Catalina Iancu)

MUZICIENI AI ORCHESTREI DIN PARIS, IN ROMANIA. Celebrul octet Sirba, format din muzicieni ai Orchestrei din Paris, vine in Romania pentru a sustine mai multe concerte in Suceava (8 noiembrie), Cluj (9 noiembrie), Timisoara (10 noiembrie) si Bucuresti (12 noiembrie). "Un Violon sur les toits de Paris" cuprinde melodii cu influenta balcanica si orientala, care secole intregi au calatorit de-a lungul Europei. Ansamblul Sirba are in componenta sase primi solisti de la Orchestra din Paris si doi muzicieni independenti. Printre acestia se numara si Iurie Morar, un virtuos al tambalului, care este originar din Republica Moldova. Muzicienii din Sirba sunt laureati la mai toate concursurile internationale de gen, inclusiv la Concursul International George Enescu. Inca de la prima reprezentatie la teatrul Mogador din Paris (in 2004), octetul a fost aclamat de critici. Biletele costa intre 300.000 de lei si 700.000 de lei. Daca vizitati site-ul www.vreaubilet.ro, le puteti procura cu o reducere de pana la 30%.

BASCALIA AVIARA. Romanii n-au luat in serios pericolul gripei aviare. Nici oamenii de rand, si nici vedetele. Primul VIP "contaminat" cu virusul H5N1 este… Mihai Gainusa! Care s-a maimutarit (sau a cotcodacit?) in propria emisiune, de parca daduse strechea-n el. Gainusa si-a suflat nasul in fasole, pardon, in batista, apoi i-a dat-o pe la nas lui Huidu. Cah! Si nu s-a gasit nimeni sa-l "dezinfecteze"! Din nestiinta sau cu buna stiinta, la televizor si pe Internet au aparut tot felul de "dude". Pe langa faptul ca unii au botezat gripa aviara "gripa aviatica", iar un batran a zis ca virusul se cheama "Viagra", au aparut si bancurile de sezon. Cica, pe langa Gainusa, ar trebui sa mai intre in carantina urmatoarele persoane: Dumitru Graur, Dumitru Pelican, Dragos Ciocarlan, Dorin Cocos, Livius Ciocarlie, Barbu Pitigoi si Dan Turturica. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden