x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

18 Apr 2005   •   00:00


  • 19 aprilie 2005
  • VORBE DE DUH. Nicolae Guta ne-a cam ametit cu declaratiile sale. Ba zice ca renunta la manele, abordand pe viitor alte genuri muzicale, ba ca, de fapt, manelele l-au facut cunoscut si ca nu are de gand sa se predea. Mai nou, el a inregistrat un album impreuna cu fiica sa, Nicoleta, in varsta de 21 de ani, pe care spera sa-l vanda ca pe painea calda. Apostrofat de dusmani, Nicolae Guta ne-a demonstrat macar ca are simtul umorului: "Ei, daca traia Decebal, sa vezi ce mai dansa pe melodiile mele si mai arunca si cu caciula in sus". S-a gandit insa ce s-ar fi intamplat daca mai traia Vlad Tepes? Ooops... (Simona Ecovoiu)

    TURNEU. Reprezentantii Ucrainei la concursul Eurovision, trupa Greenjolly, vor canta si in Romania, tara aflata pe harta turneului lor de promovare in 15 tari din Europa. Ucrainienii vor ajunge la Bucuresti pe 23 aprilie si vor interpreta cantecul "Razom Nas Bagato" intr-o emisiune de mare audienta a Televiziunii Romane, cel mai probabil la "Surprize, surprize". Luminita Anghel si Sistem, reprezentantii nostri la Eurovision, vor pleca si ei in Ucraina, "la schimb" cu Greenjolly. (Dana Ciobanu)

    GRATIS. Cel mai recent album semnat Trooper, "Desant", este disponibil si pe website-ul formatiei pentru descarcare gratuita, fiind o premiera in Romania. Nici o alta trupa autohtona nu s-a gandit sa le ofere fanilor rock o asemenea bucurie: posibilitatea de a avea albumul favorit fara a fi nevoiti sa scoata un leu din buzunar. Trooper s-a infiintat in 1995, dar a devenit cu adevarat cunoscuta trei ani mai tarziu, cand a cantat in deschiderea unui concert al trupei Iris. (Adrian Vaduva)

    ×
    Subiecte în articol: antimonden