x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

15 Apr 2005   •   00:00


  • 16 aprilie 2005
  • O TANARA AMENINTA CA SE VA SINUCIDE DE ZIUA LUI ARSENIE. Tatiana Melnic, o tanara de 15 ani din Ucraina, vrea sa-si ia viata pe 22 iulie, de ziua lui Arsenie Toderas, fost membru al trupei O-Zone. Dupa ce baietii au anuntat ca nu vor mai canta impreuna, fata le-a spus parintilor ca se va sinucide.

    Tatiana este fan O-Zone de un an: le-a scris poezii, le-a invatat pe dinafara versurile pieselor, desi nu vorbeste romana, si-a acoperit peretii camerei cu postere. "Vreau sa-l rog din suflet pe Arsenie, care reprezinta o autoritate pentru ea, s-o incurajeze si sa-i spuna ca viata e frumoasa, ca la varsta ei trebuie sa invete", a declarat Jurnalului de Chisinau Galina Melnic, mama fetei. Arsenie a promis ca va incerca sa vorbeasca la telefon cu Tatiana, pentru a o linisti. (Dana Ciobanu)

    MUZICA USOARA ARE DIN NOU DOUBLE D. Catalina Zamfir si Carmen Visan au format, acum sase ani, alaturi de Danny Badea, trupa dance Double D. Ca in multe alte formatii ro-manesti, si in D.D. a batut vantul schimbarii. A plecat una dintre fete, Carmen, a venit Delia Panait, actualmente membra in #ora. In aceasta formula, Double D. a mai activat o vreme. Acum insa, dupa tatonari in alte domenii, Catalina si Carmen reintregesc trupa care le-a consacrat. (Roxana I. Ancuta)

    ×
    Subiecte în articol: antimonden