x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 24 octombrie 2007

Info Monden 24 octombrie 2007

de Jurnalul National    |    24 Oct 2007   •   00:00
Info Monden 24 octombrie 2007

Nu a trecut nici o lună şi jumătate de cănd jumătatea exotică a trupei Alb Negru, Kamara, a inceput să practice Tae Bo cu un antrenor celebru - Cătălin Zmărăndescu

CARITATE MUZICALĂ. Loredana Groza şi Maria Radu vor concerta sămbătă, 27 octombrie, in cadrul Halloween Charity Ball. Evenimentul este organizat de fundaţia OvidiuRom, in sprijinul iniţiativei actorului Leslie Hawke de ajutorare a copiilor proveniţi din familii sărace. Loredana nu va fi doar capul de afiş al programului artistic, ci şi gazda intregii ediţii din acest an a balului de Halloween de la Palatul Parlamentului. In plus, va deschide After Party-ul de la ora 23:00, petrecere la care intrarea se va face pe bază de donaţie.

TAE BO CONTAGIOS. Nu a trecut nici o lună şi jumătate de cănd jumătatea exotică a trupei Alb Negru, Kamara, a inceput să practice Tae Bo cu un antrenor celebru - Cătălin Zmărăndescu! Sportul, pe care solistul il caracterizează "dificil şi solicitant", le-a fost prezentat "alb-negrilor" in timpul filmărilor la videoclipul piesei "Fierbinte". Kamara a fost atăt de incăntat de felul in care-şi pune muşchii la treabă, incăt l-a convins şi pe Andrei, colegul său de trupă, să i se alăture la antrenamente.

×
Subiecte în articol: antimonden