x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Intamplari adevarate - Adrian Enache a salvat doua fete lesinate

Intamplari adevarate - Adrian Enache a salvat doua fete lesinate

15 Iun 2004   •   00:00

Sex-simbolul anilor ’90, Adrian Enache, a acordat primul ajutor unor liceene care au lesinat la concertul lui. Le-a remarcat fiindca pe tot parcursul recitalului sau au tipat, i-au strigat numele si au aplaudat frenetic. Cand a vazut ca tinerele au dat ochii peste cap, a lasat microfonul si a alergat sa le acorde primul ajutor.

"Eram la un spectacol, in urma cu vreo sapte ani, la Pitesti. S-au strans aproape 20.000 de oameni.

Doua tinere, care s-au inghesuit sa ajunga in primele randuri, au lesinat la un moment dat. Am lasat microfonul si am alergat sa le acord primul ajutor. Fiindca nu reactionau in nici un fel, am chemat Salvarea. In cateva minute a venit Ambulanta.

Impreuna cu oamenii de ordine le-am urcat in masina, iar soferul le-a dus la spital. Am stat langa ele pana si-au revenit. Apoi m-am intors pe scena si am luat melodiile de la capat, caci in nebunia aia nu mai stiam unde ramasesem. Era un spectacol-maraton, care a durat toata noaptea, asa ca admiratorii m-au asteptat sa revin pe scena. Presa de la vremea respectiva chiar m-a laudat. Au scris ca asa ceva se intampla la recitalurile lui Michael Jackson.

Numai ca acesta nu se oboseste sa ajute admiratoarele lesinate dupa el", ne-a povestit solistul. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden