x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Invata constant si logic

Invata constant si logic

28 Ian 2005   •   00:00

Anul acesta, Alina Sorescu si-a propus sa fie si mai constiincioasa la scoala, decat era de obicei. Solista va sustine doua examene decisive: Bacalaureatul si Admiterea la facultate.

Pentru Bac nu-si face probleme, deoarece acesta va consta in cinci examene, la materiile ei preferate: romana, engleza, logica, geografie si latina. In conditiile date, toate incercarile prietenilor de a o scoate din casa pe Alina sunt inutile.

CU SCHEMA. Artista si-a organizat timpul in asa fel incat sa se poata pregati concomitent pentru cursurile zilnice de la liceu, pentru Bacalaureat si pentru Admiterea la facultate. "Vreau sa «dau» la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti. Voi incerca la doua sectii: Comunicare si Studii europene. Sunt constiincioasa si invat constant si logic, cu schema, pentru fiecare lectie in parte. Nu merg pe principiul «Ingrasa porcul in Ajun de Craciun»". Avand in vedere faptul ca primul semestru l-a absolvit cu 9.80, iar semestrul acesta are numai note de 10, cu siguranta n-ar trebui sa aiba emotii pentru examenele care o asteapta. A demonstrat ca e eleva de nota 10, iar acum incearca sa aiba aceleasi rezultate si pe plan muzical. Bafta! Asa, muzica romaneasca se va imbogati cu o minte luminata. Si cu o voce. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden