x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Inventii - Automat de vibratoare

Inventii - Automat de vibratoare

25 Feb 2005   •   00:00

LUME,LUME…
Olandezii au inventat un automat pentru vibratoare si lenjerie erotica, iar japonezii beneficiaza de frigiderul care tine mancarea calda. Bonus: crema care iti mareste sanii.

Crema "mincinoasa" care mareste sanii

In Bangkok, un expert in arta masajului face o demonstratie publica unei creme cu puteri miraculoase, care mareste sanii instant. Crema-minune se da la pachet impreuna cu un accesoriu absolut indispensabil. E vorba despre un sutien special care sa "sublinieze" noile calitati ale bustului doamnei sau domnisoarei proaspat aranjate. Momentan, Ministerul Sanatatii studiaza efectele cremei cu pricina, din cauza plangerilor clientilor dezamagiti.

Automat de vibratoare

Locuitorii dintr-o localitate din sudul Olandei vor putea utiliza primul distribuitor automat de vibratoare si alte accesorii erotice. Aparatul, care seamana cu automatele de sandvisuri, foarte raspandite in Olanda, va distribui si lenjerie sexy. Pentru a evita accesul copiilor la obiectele pe care le comercializeaza, automatul nu accepta decat plata cu card.

Decizie - Japonezii nu mai vor sa se casatoreasca

Aproape 75% dintre femeile si 67% dintre barbatii celibatari din Japonia se declara multumiti de viata lor si nu au intentia de a-si intemeia o familie, spre disperarea autoritatilor, ingrijorate de scaderea ratei natalitatii si de imbatranirea populatiei. Aproape 25% dintre femeile singure sunt insa de parere ca nu vor putea fi fericite daca nu gasesc o persoana cu care sa isi imparta viata. Daca in cazul respondentilor cu varsta pana in 30 de ani 74% au spus ca fericirea nu este conditionata de o verigheta, procentul a scazut, ajungand la 66% in cadrul segmentului cu varsta intre 30 si 40 de ani si la 58% in cazul celor cu varsta peste 40 de ani.

Tribunal - Sperma furata si traumele psihice

O Curte de apel din Chicago a hotarat ca un barbat poate deschide un proces pe motiv ca i-au fost provocate traume psihice dupa ce a aflat ca iubita sa i-a folosit sperma pentru a avea un copil, relateaza site-ul IOL, consultat de Rompres. Totusi, conform deciziei tribunalului, barbatul nu-si poate acuza fosta iubita de furt, intrucat "depozitul" de spermatozoizi se afla in proprietatea ei. Dr. Richard Philllips o acuza pe dr. Sharon Irons - cea cu care a avut o relatie in urma cu sase ani - de "tradare personala profunda, cu premeditare" pentru ca i-a pastrat sperma in secret dupa o partida de sex oral. Apoi, acuza barbatul, fosta sa iubita i-a folosit "darul" pentru a ramane insarcinata.

Inventie - Frigider pentru mancarea calda

Japonezii vor beneficia in curand de un frigider care poate pastra mancarea rece dar si calda, inventia fiind destinata familiilor ai caror membri cineaza separat, relateaza site-ul ABC, consultat de Rompres. Frigiderul - fabricat de compania Sharp - are in mijloc un spatiu cu o capacitate de 20 de litri, care poate conserva alimentele la o temperatura de 55 de grade Celsius, situat chiar langa o cutie pentru pastrarea cuburilor de gheata. "Un numar din ce in ce mai mare de oameni mananca singuri din cauza schimbarilor survenite in stilul de viata al familiilor." Frigiderul va putea fi folosit pentru pastrarea cinei la o temperatura crescuta pentru sotii care vin tarziu acasa", a anuntat Sharp in cadrul unui comunicat de presa.

Intamplare - Craciunul ii afecteaza si pe hoti…

Un hot a fost trezit din somn de politisti dupa ce a reusit performanta de a adormi intr-un pat din casa in care intrase prin efractie in cautare de bautura, potrivit marturiilor din procesul sau are s-a judecat joi, in Exeter (sud-vestul Angliei), relateaza AFP. James O’Halloran, 40 de ani, a intrat prin efractie intr-o casa din Ide, in absenta proprietarilor, in seara de Craciun, in cautare de alcool. El a inceput sa puna sticlele de bautura in doua valize, pe care le-a scos afara din casa, apoi a intrat din nou si a baut atat de mult, incat a adormit pe un pat. Acolo l-a gasit un vecin care a alertat politia. James O’Halloran, care, potrivit avocatului sau, era singur si deprimat din cauza Sarbatorilor de iarna, a fost condamnat la 40 de luni de inchisoare.

Curaj - Pitonul din… baie

Un american din Florida a avut parte de o trezire mai brusca dupa ce a descoperit un piton de aproape doi metri in vasul de toaleta, a anuntat joi publicatia St. Petersburg Times, relateaza AFP. Shannon Scavotto si-a luat imediat aparatul de fotografiat si a imortalizat scena, inainte de a cere ajutor. Deoarece societatea specializata in astfel de cazuri i-a cerut barbatului 150 de dolari pentru a interveni, Scavotto a decis atunci sa-si invinga temerile. Sub ochii sotiei si ai fiicei de 3 ani, el a prins cu ajutorul unui lat capul pitonului african, care iesea din vas, inainte de a scoate reptila. Scavotto a sunat apoi la birou pentru a anunta ca va intarzia. Patronul nu i-a crezut insa scuza pana ce nu s-a dus cu sarpele la birou.
×
Subiecte în articol: antimonden