x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ioana Ginghină: “Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri”

Ioana Ginghină: “Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri”

21 Sep 2017   •   15:20
Ioana Ginghină: “Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri”
Sursa foto: Mihai Stetcu

Numeroase mesaje și surprize pentru Ioana Ginghină! Actrița care o interpretează pe Geanina în serialul O grămadă de caramele, de la Happy Channel, împlinește astăzi(21 septembrie) 40 de ani, iar ziua ei de naștere a fost sărbătorită ca la carte de cei dragi.

“Am primit foarte multe mesaje și urări. Este și o vârstă rotunda, ai mei sunt mai impresionați decât mine că am împlinit 40 de ani. Sunt împăcată cu vârsta, nu am stat degeaba până acum. Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri, satisfacții”, mărturisește Ioana Ginghină.

Actrița, pe care fanii o pot urmări în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, în serialul O grămadă de caramele, de la Happy Channel, și-a sărbătorit ziua de naștere în avans. 

Dorința mea cea mai mare a fost să-mi văd finuțul din Bucovina, pe care nu îl mai văzusem de patru ani. Week-endul trecut, când a fost și Alexandru liber, am mers în Bucovina, așa că pot să spun că mi-am petrecut ziua de naștere mai devreme”, a povestit ea.

Cu toate astea, surprizele au continuat pentru Ioana. Plecat într-un turneu de promovare al unei piese de teatru, Alexandru s-a întors astăzi, în București, pentru a-și vedea soția, iar Ruxandra - fiica lor a răsfățat-o pe îndrăgita actriță cu tot felul de gesturi frumoase încă de la prima oră a dimineții.

“Ruxandra a chiulit de la școală, ca să nu mă trezesc eu la 6 dimineața. Mă tine de dimineață numai în cadouri.”, spune Ioana Ginghină, amuzată de situație.

×
Subiecte în articol: ioana ginghina