x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Irinel Columbeanu, uitat de prieteni. Ce pensie are fostul milionar

Irinel Columbeanu, uitat de prieteni. Ce pensie are fostul milionar

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2024   •   17:45
Irinel Columbeanu, uitat de prieteni. Ce pensie are fostul milionar
Sursa foto: antena1

Fostul milionar Irinel Columbeanu locuiește, de circa un an, la un azil din Gremănești. Prietenii l-au uitat și doar câteva persoane își mai aduc aminte de el.

Acesta și-a investit banii în afaceri neprofitabile iar oamenii pe care i-a ajutat pe vremea când era bogat i-au întors spatele. 

Acum are o pensie modestă, la care s-au mai adăugat 120 de lei după recalculare. Venitul nu-i ajunge să-și acopere cheltuielile la azil, după cum precizează proprietarul căminului, Ioan Cassian.

Fostul milionar are 67 de ani și o pensie de circa 2.000 de lei. 

Irinel Columbeanu, uitat de oamenii pe care i-a ajutat cândva

Directorul azilului spune că mai este vizitat doar de câțiva prieteni și o fostă iubită a milionarului, Oana.  Irinel își va petrece sărbătorile alături de familia patronului căminului.

„I-au mai mărit pensia cu vreo 120 de lei, are acum o pensie puțin peste 2.000 de lei. E mică, da, nu acoperă cazarea aici, la noi, unde tarifele sunt de peste 4.000 de lei, ajung chiar și la 8.000 de lei, dar suntem lângă Irinel Columbeanu. Îl sprijinim și medical, dar și moral. Iar de Sărbătorile de Iarnă, încercăm să îi facem un program frumos, probabil și anul acesta îl va petrece tot alături de familia mea, la masă”, a afirmat Ion Cassian, pentru Click.ro.

Fiica sa, Irina, l-a vizitat la azil 

Fiica sa, Irina, locuiește împrreună cu mama sa, Monica Gabor, și cu prietenul acesteia, Mr. Pink, în Statele Unite. Ea a venit în această vară în România împreună cu mătușa sa, Ramona Gabor. Irina și-a vizitat tatăl la azil și, în acea zi au fost împreună la un restaurant, noează spynews.ro.
 

×