x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Iubire mare pentru vedete, in vacanta de iarna

Iubire mare pentru vedete, in vacanta de iarna

24 Ian 2017   •   20:10
Iubire mare pentru vedete, in vacanta de iarna

Vedetele de televiziune au profitat de zilele libere de la în­ceputul anului, şi-au luat partenerii de mână şi au plecat în vacanţe. Aproape toate au ales să se bucure de zăpadă şi de ae­rul curat de munte, cu excepţia Ilincăi Vandici, care a petrecut alături de iubit un sejur într-o destinaţie exotică, și de Anca Lungu, care a fost în Bahamas la... muncă.

 

Alina Puşcaş, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, a fost câteva zile la schi cu iubitul ei, medi­cul stomatolog Mihai Stoenescu. “Nu am reușit să schiem exact cât ne-am dorit. Trebuie să recunoaștem că este puțin mai complicat cu doi copii mici. Oricum, nu ne lăsăm! Găsim noi mo­mentul să evadăm puțin din țară și să schiem pe pârtii lungi, late și bine bă­tute”, ne-a spus Alina, care şi-a sărutat cu foc iubitul în ziua în care acesta şi-a aniversat ziua de naştere. “Sper să fie fericit alături de noi, să fie sănătos, la fel de tânăr si simpatic ca și până acum, să ne iu­bim până la adânci bătrâneți, care nu sunt atât de departe, și să-și atingă toa­te țelurile pe plan profesional”, i-a urat frumoasa prezentatoare lui Mihai.

Adrian Cristea, alias Bursucu, parte­nerul Anei Maria Barnoschi la “Roata Norocului“, a ales tot o vacanţă în care să se bucure de zăpadă. El a fost la Viena îm­preună cu iubita lui, Andreea, pe care a cunoscut-o în urmă cu mai mulţi ani într-un parc de dis­tracţii din Mamaia.

 

Anca Lungu, prezenta­toare la Antena 1, a fost în Bahamas, pentru a re­aliza o serie de interviuri cu jucători profesioniști de poker. Iar când n-a muncit, Anca s-a bucu­rat de soare, de mâncă­ruri tradiționale, dar şi de surprize: “Am înotat cu delfinii, senzația fiind absolut minunată și uni­că”, ne-a spus aceasta.

 

Ilin­ca Vandici, prezentatoa­rea emisiunii “Bra­vo, ai stil!”, a anunţat zilele tre­cute că este însărcinată. Drept cadou, iubitul ei a invitat-o în­tr-o vacanţă de vis în Caraibe, mai exact în staţiunea Punta Cana din Republica Dominica­nă. Cei doi au făcut plajă, au băut cocktailuri din nucă de cocos, au făcut baie în apa de turcoaz şi s-au delectat cu preparatele exotice locale.

 

Andrei Aradits, juratul de la “Te cunosc de undeva!”, și-a petre­cut vacanța de iarnă în Austria, la schi, alături de soția sa, Andreea, și de fiul lor, Eric. “Am avut ză­padă, gheață, ceață, soare, viscol, apfel-strudel, jagertee, gluhwein... cred că am introdus mai multe ca­lorii decât am consumat. Am stat o săptămână amărâtă. Eu așfi vrut să stăm două, dar, teoretic, începea Eric școala”, povestește Aradits.

 

Ana Maria Barnoschi, prezentatoa­rea emisiunii “Roata No­rocului” de la Ka­nal D, a avut două vacanţe de iarnă, ambele în zona Braşovului. Prima a fost cu iubitul ei, iar a doua, alături de acesta, dar şi de părinţii ei. În ambe­le, “porumbeii” au schiat, s-au dat cu sania, au luat cine romantice şi s-au bălăcit în piscina hotelului unde au fost cazaţi.

 

O altă graviduţă din showbizul ro­mânesc, Diana Bart, prezentatoarea emi­siunii “Focus mon­den”, de la Prima TV, a fost la schi, în sta­ţiunea bulgară Ban­sko. Anul acesta va fi cel mai important din viaţa vedetei, ea urmând să se mărite cu iubitul ei, Mihai Dumitrescu, şi să nască în jurul datei de 18 mai.

 

Livia Graur, prezentatoarea "Focus" de la Prima, a fost în vacanţă la Sankt Gilgen, în Austria. Ea şi Răzvan, bărbatul cu care e căsătorită de mai bine de 7 ani, au făcut totul ca micuţa Renata Nicole, de trei ani şi jumătate, să se simtă perfect în paradisul alb din Alpii austrieci.

×