x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Javier Bardem ar fi putut fi primul James Bond spaniol

Javier Bardem ar fi putut fi primul James Bond spaniol

08 Noi 2012   •   12:39
Javier Bardem ar fi putut fi primul James Bond spaniol
Sursa foto: THOMAS SAMSON / AFP

Actorul Javier Bardem a refuzat în urmă cu câţiva ani să-l interpreteze pe James Bond pentru că a simţit că nu era momentul să-şi asume personajul, scrie contactmusic.com.

Bardem îl interpretează pe ticălosul Raoul Silva în cel mai recent film  din seria Bond "Skyfall". Actorul a mărturisit că a acceptat să joace în "Skyfall" datorită scenariului "puternic".

"A fost în urmă cu câţiva ani. Nu-mi amintesc exact despre care film era vorba. Pur şi simplu am simţit că nu este momentul. Am refuzat pentru că eram implicat şi în alte proiecte. De data asta însă, când am citit scenariul am simţit că este foarte puternic şi am acceptat să-l joc pe Raoul Silva", a spus Bardem.

Actorul în vârstă de 43 de ani nu regretă că a refuzat să fie primul Bond spaniol, el precizând că este foarte mândru de cariera sa.

Javier Bardem a fost nominalizat la Oscar în 2001 pentru rolul din "Before Night Falls" (2000) şi a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din "No country for old men", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen.

În 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar.

Javier Bardem s-a căsătorit în iulie 2010 cu actriţa spaniolă Penelope Cruz, iar cei doi au împreună un fiu - Leon - care s-a născut în ianuarie 2011.

×
Subiecte în articol: James Bond skyfall Javier Bardem cariera