x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jean de la Craiova îşi cumpără şosete cu sacul! Află ce superstiţie respectă artistul cu sfinţenie!

Jean de la Craiova îşi cumpără şosete cu sacul! Află ce superstiţie respectă artistul cu sfinţenie!

12 Oct 2012   •   12:01
Jean de la Craiova îşi cumpără şosete cu sacul! Află ce superstiţie respectă artistul cu sfinţenie!

Aflat ca invitat special al juriului la cea de-a cincea gala „Te cunosc de undeva!”, Jean de la Craiova a facut o dezvaluire incendiara intr-una din pauzele de la filmari. Artistul a povestit echipei ca are o superstitie iesita din comun, dar pe care o respecta cu sfintenie. Nu poarta niciodata o pereche de sosete de doua ori, ba mai mult, le da foc celor purtate, pentru a alunga ghinionul! Din acest motiv, atunci cand merge la cumparaturi, Jean isi cumpara sosete cu sacul!

Sâmbãta aceasta, de la 20:30, pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva” urcã noi staruri ale tuturor generaţiilor, într-un maraton muzical cum  nu s-a mai vãzut. Mariah Carey, Joe Pesci, Shaggy, Elena Gheorghe, Gabriel Dorobanţu, Shania Twain, Sabrina şi Tiziano Ferro îi vor delecta pe telespectatorii Antenei 1, în interpretãrile de senzaţie ale celor 8 concurenţi. Invitatul special al juriului, Jean de la Craiova va urca pe scena transforming show-ului cu o interpretare de senzaţie.

×