x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou, la 18 ani de la despărțirea inițială

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou, la 18 ani de la despărțirea inițială

09 Apr 2022   •   13:00
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou, la 18 ani de la despărțirea inițială
Sursa foto: Hepta

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt oficial logodiți - din nou. Cuplul s-a logodit inițial în 2003, dar și-a anulat nunta în ultimul moment și apoi a pus capăt logodnei în 2004.

Cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani și actorul în vârstă de 49 de ani sunt gata să meargă la altar. Au confirmat că s-au logodit din nou.

Cei doi s-au întâlnit inițial în 2002 și s-au logodit în 2003, dar în cele din urmă s-au despărțit în 2004, din cauza atenției tot mai presante a presei.

Dar acum, JLo și Ben vor deveni în sfârșit soț și soție, după ce actorul american s-a pus în genunchi pentru a o cere de soție pe Lopez, anunță The Mirror.

JLo însăși a anunțat logodna într-un scurt videoclip. Vedeta privește cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant cu diamante verzi și spune: „Ești perfect".

Zvonurile despre logodnă apăruseră deja după ce Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaș pe deget.

Ben și Jen s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărțit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul "Bennifer" pentru a-i descrie împreună.

Jen a continuat să se întâlnească și, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântărețul Marc Anthony, cu care a primit gemenii Emme și Maximilian - acum în vârstă de 14 ani.

JLo și Marc, în vârstă de 53 de ani, s-au despărțit în 2014 - iar din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez