x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Joan Baez mananca impreuna cu soferii

Joan Baez mananca impreuna cu soferii

15 Iun 2004   •   00:00

Celebra folkista Joan Baez va sosi in Romania la 10 iulie, iar pe 11 va concerta la Sala Palatului.

Dar iata care va fi, mai exact, programul cantaretei: sosita de la Istanbul, artista va avea un moment de intalnire cu presa, chiar in ziua spectacolului.

45 DE ANI DE CANTEC. Incepand cu ora 19:00, timp de 90 de minute, cat dureaza recitalul, publicul roman va putea asculta piesele recentului ei album, "Dark Chords on A Big Guitar", primul material cu piese noi realizat dupa sase ani de absenta discografica. Interesant este faptul ca acest concert organizat la Bucuresti va avea loc la exact 45 de ani de la debutul artistei pe scena festivalului de la Newport. In deschidere vor evolua Paula Seling si Narcisa Suciu, care au debutat la concertul Joan Baez din 22 iunie 1997. Recitalul planificat la Sala Palatului este inclus in turneul de promovare prin Europa a noului album. De altfel, Bucurestiul este singurul oras din Europa de Est unde Baez a ales sa cante in acest turneu care mai cuprinde Austria, Germania, Italia si Franta. Pentru ca e de origine mexicana, organizatorii s-au gandit s-o duca pe Joan la un restaurant cu specific mexican. Dupa spectacolul de la Sala Palatului, interpreta va fi invitata la Casa Eliad, unde se va intalni cu folkistii romani, printre care Doru Stanculescu, Mircea Baniciu, Mircea Vintila etc.

REMEMBER. In 1997, Baez a ramas impresionata de ce a vazut. Chiar scrisese in jurnalul ei ca excursia de acum sapte ani facuta in Bucuresti s-a transformat intr-o adevarata aventura din cauza drumurilor proaste. Ea n-a vrut sa aiba bodyguarzi prin preajma. Este lipsita de fite. Atunci cand ia masa, tine foarte mult ca sa-i fie alaturi toti membrii echipei, inclusiv soferii si tehnicienii. In contractul actual a tinut sa includa faptul ca in cabina ei nu trebuie sa existe mancare. De nici un fel. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden