x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Justin Bieber, Gwyneth Paltrow și Ashton Kutcher printre investitorii în startup-ul cripto MoonPay

Justin Bieber, Gwyneth Paltrow și Ashton Kutcher printre investitorii în startup-ul cripto MoonPay

13 Apr 2022   •   11:20
Justin Bieber, Gwyneth Paltrow și Ashton Kutcher printre investitorii în startup-ul cripto MoonPay
Sursa foto: Sursa foto: https://p0.piqsels.com/preview/266/613/101/money-finance-bank-cash.jpg

Justin Bieber, Gwyneth Paltrow, Snoop Dogg și Ashton Kutcher se numără printre cei peste 60 de noi investitori în startup-ul fintech MoonPay, relatează CNBC.

Alți investitori celebri sunt Chainsmokers, Drake, Eva Longoria, Jason Derulo, Kate Hudson, Paris Hilton, Matthew McConaughey, Mindy Kaling, Questlove și Shawn Mendes, printre alții. Noii investitori contribuie cu un total de 87 de milioane de dolari la o rundă de finanțare de 555 de milioane de dolari, condusă de Tiger Global și Coatue, care evaluează MoonPay la 3,4 miliarde de dolari.

Fondată în 2018, software-ul companiei cu sediul în Miami le permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede folosind metode de plată convenționale, cum ar fi cardurile de credit, transferurile bancare sau portofelele mobile, precum Apple Pay și Google Pay.

MoonPay își vinde, de asemenea, tehnologia și altor companii, inclusiv site-ul web cripto Bitcoin.com și piaței NFT OpenSea, un model pe care CEO-ul Ivan Soto-Wright îl numește "cripto-as-a-service".

NFT-urile sunt active digitale care reprezintă obiecte din lumea reală - cum ar fi arta, muzica și bunurile imobiliare - și nu pot fi reproduse. Numai în ultimele câteva luni, marile branduri din toate industriile, inclusiv Coca-Cola, McDonald's, Nike, Gucci și Liga Națională de Fotbal, au introdus NFT-uri în inițiativele lor de marketing.

MoonPay spune că a fost profitabilă de la lansarea platformei, în 2019. Serviciile sale sunt utilizate acum de peste 10 milioane de clienți din 160 de țări.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Justin Bieber