x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kanye West vorbește mult în loc să cânte și anulează un concert

Kanye West vorbește mult în loc să cânte și anulează un concert

21 Noi 2016   •   23:00
Kanye West vorbește mult în loc să cânte și anulează un concert

Rapperul american Kanye West şi-a anulat duminică în ultimul moment un concert, după o nouă diatribă lansată sâmbătă, de data această împotriva divei pop Beyoncé, relatează luni AFP. 

Controversatul artist urma să susţină un spectacolul la Forum Inglewood, din Los Angeles, dar organizatorii au trimis pe Twitter mesajul că recitalul este anulat. Spectatorii care cumpăraseră bilete îşi vor primi banii înapoi. 

Kanye West şi-a surprins fanii sâmbătă în timpul concertului de la Sacramento, unde a cântat numai trei piese înainte de a se lansa, aşa cum obişnuieşte, într-o nouă diatribă, potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare. Şi toate acestea după ce întârziase o oră şi jumătate... 

Rapperul s-a declarat jignit - "rănit" potrivit propriilor cuvinte - de faptul că Beyoncé ar fi refuzat să participe la o ceremonie, se pare că Grammy Awards, dacă nu ar fi fost recompensată cu premiul pentru cel mai bun videoclip al anului. 

"Am fost trimis aici să vă spun propriul meu adevăr, chiar dacă asta înseamnă un risc pentru viaţa, succesul sau cariera mea", a spus Kanye West. "Jay-Z, sună-mă fratele meu, întotdeauna m-ai sunat ... Jay Z, ştiu că ai ucigaşi cu simbrie, te rog nu-i trimite pe capul meu. Sună-mă să vorbim ca de la bărbat la bărbat", a continuat West, referindu-se la soţul lui Beyoncé. 

După câteva comentarii la adresa presei, rapperul a lăsat microfonul şi a ieşit de pe scenă. 

Vizibil deranjat publicul a început să profereze injurii. 

Soţul vedetei de reality show Kim Kardashian a mai şocat publicul şi la precedentul său concert din San José, spunând că nu a votat la recentele alegeri prezidenţiale din SUA, dar dacă ar fi votat ar fi făcut-o pentru Donald Trump. 

Totuşi, Kanye West a luat parte la campania electorală a candidatei democrate Hillary Clinton, alături de Beyoncé şi Jay Z. Potrivit lui Kanye West, preşedinţia lui Donald Trump ar putea schimba unele lucruri şi să-i expună pe cei care nutresc idei rasiste.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Kanye West