x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Katy Perry, primii paşi în domeniul modei! Cântăreaţa va avea propria colecţie de încălţăminte

Katy Perry, primii paşi în domeniul modei! Cântăreaţa va avea propria colecţie de încălţăminte

17 Aug 2016   •   16:45
Katy Perry, primii paşi în domeniul modei! Cântăreaţa va avea propria colecţie de încălţăminte

Cântăreaţa Katy Perry se pregăteşte să facă primii paşi în domeniul modei, lansându-şi propria colecţie de încălţăminte, în partenariat cu Global Brand, informează 7sur7.be.

Într-un interviu acordat portalului WWD, artista a anunţat că îşi va comercializa în curând o linie de articole de încălţăminte - sneakersi, sandale şi pantofi escarpen. Gama Katy Perry va reflecta stilul îndrăzneţ al cântăreţei şi va propune materiale ca plasticul, vinilul şi metalul în amestec cu alte materiale, precum şi imprimeuri florale. "Colecţia pune în valoare stilul personal al lui Katy Perry, cu detalii remarcabile şi mai multe teme distincte, care credem că vor fi pe placul clienţilor din toată lumea", a afirmat Jimmy Gabriel, preşedinte în cadrul Global Brands Group.

Disponibile în comerţ din primăvara viitoare, noile articole de încălţăminte în stil avangardist vor avea preţuri cuprinse între 59 şi 299 de dolari. Katy Perry a creat deja numeroase parfumuri şi o gamă de cosmetice în partenariat cu CoverGirl, aminteşte 7sur7.be.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: katy perry moda incaltaminte colectie muzica