x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La ce au alergie

La ce au alergie

22 Apr 2004   •   00:00

Sunt VIP-uri care nu suporta ciocolata, bijuteriile, polenul, nisipul ori... tantalaii. Mai grav este ca unii chiar au ajuns pe patul de spital.

Ii e rau de la nisip

Dinu Maxer (AXXA) nu suporta, culmea, nisipul, asa ca o invitatie la mare nu-l bucura: „Daca bate vantul si imprastie nisipul, mi se face rau instantaneu. Imi curge nasul si trebuie sa-mi pun in nas niste picaturi speciale. Este vorba de rinoree, in termeni medicali. Asa ca prefer sa fac plaja aproape de apa, pe nisipul ud".

Fara bijuterii

Pe Dana Nalbaru n-o s-o vedeti purtand bijuterii sau mancand ciocolata si asta din cauza alergiei de care sufera. Ani buni a urmat tratament, dar in zadar. Singura solutie e sa ocoleasca ce-i face rau.

Nu-si baga nasul in flori

Nici Razvan Fodor de la Krypton nu este mai fericit, caci pentru el este o adevarata catastrofa sa miroasa flori: „Iau medicamente de mic, dar odata am patit-o rau de tot. Dupa niste injectii mi s-a facut si mai rau, asa ca a trebuit sa zac in spital, cateva zile".

Alergic la bucuresteni

Dan Negru a spus, mai in gluma, mai in serios, ca nu-i prieste Bucurestiul: „Fac alergie, in adevaratul sens al cuvantului, la tantalai. Si simt ca mi se ridica sangele in cap, cand am de-a face cu bucuresteni isterici. Eu vin din Timisoara, unde oamenii sunt calmi si gandesc de doua ori inainte de a scoate o vorba".

Tuseste de la fum

In schimb, Andreea Balan sta deoparte de discoteci: „As vrea sa merg si eu sa dansez prin cluburi, dar nu pot sta mai mult de trei minute, din cauza fumului de tigara. Incep sa tusesc si simt ca ma sufoc. Daca nu ies imediat la aer, lesin". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden