x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La ce mâncăruri poftesc jurații de la „Chefi la cuțite”! Ce mănâncă chefii în pauzele de filmare

La ce mâncăruri poftesc jurații de la „Chefi la cuțite”! Ce mănâncă chefii în pauzele de filmare

07 Feb 2017   •   23:30
La ce mâncăruri poftesc jurații de la „Chefi la cuțite”! Ce mănâncă chefii în pauzele de filmare
Sursa foto: DIANA OROS

Sunt înconjurați de cele mai apetisante și atrăgătoare farfurii, pe care le jurizează pe nevăzute la „Chefi la cuțite”, dar au pofte cât se poate de normale.

Deși în emisiune concurenții vin cu mâncăruri exotice, fine, uneori excentrice, îmbiindu-i pe jurați cu fructe de mare, pește, prăjituri sofisticate sau cărnuri rare, în pauzele de la filmare cei trei chefi poftesc la ce nu te aștepți! Una dintre cele mai mari bucurii a lor a fost sezonul acesta să mănânce în culise parizer cu muștar și pâine.

Și pentru că la „Chefi la cuțite” toată lumea gătește, de multe ori chiar și cei din echipă au trecut la cratiță în culise, la un banc de lucru special amenajat. Iar cerințele chefilor au fost și de data aceasta cât se poate de simple, pentru că au cerut omletă. Întrebat dacă mai e loc de mâncare între filmări, după atâtea farfurii degustate la proba audițiilor, chef Bontea dezvăluie un secret: „Întotdeauna ca să pot aprecia o farfurie, mă așez la masa jurizării sătul, după ce mănânc. Asta mă ajută să fiu obiectiv în aprecieri, dacă mi-ar fi foarte foame, automat mi s-ar părea și mâncarea mai bună. Așa că da, e loc de mâncat și în culise.”

La rândul lui, chef Scărlătescu povestește amuzat: „Unele dintre cele mai frumoase momente din culise sunt atunci când ne strângem la o gustare și mâncăm cu mâna, direct de pe hârtie, nimic pretențios, foarte relaxat, de parcă am fi la o câmpenească. Singura problemă e că Gina e cu ochii pe mine și spune că ar trebui să mânânc doar salate.”

„Chefi la cuțite” revine la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon din 13 februarie, în fiecare luni și marți de la 20.30.   

  

×
Subiecte în articol: chefi la cuttie pauza de filmare filmari