x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La greu! - Compromisuri in show-biz

La greu! - Compromisuri in show-biz

de Simona Ecovoiu    |    13 Ian 2006   •   00:00
La greu! - Compromisuri in show-biz

Nu e usor sa intri in lumea show-biz-ului, atat de expusa compromisurilor. Baietilor li se cer bani grei, iar fetelor sa-race si aratoase, un pupic si chiar mai mult...

Mihai Traistariu, un nume greu in muzica romaneasca, sustine ca un solist este obligat in permanenta sa faca compromisuri.

TUNS LA CHELIE. Daca initial a acceptat sa cante alaturi de Dorin Topala, in trupa Valahia, desi visa la o cariera solo, de curand s-a vazut nevoit sa se tunda la chelie pentru noul videoclip: "In plus, a trebuit sa-i dau impresarului meu 20% din valoarea premiilor internationale, pentru ca mi-a facilitat intrarea la concursuri. E mafie peste tot!". Cat il priveste pe Dinu Maxer (ex-AXXA), acesta povesteste ca i s-ar fi impus sa compuna muzica de tip comercial, deloc pe gustul lui. Sau sa imbrace pe scena tinute de toata jena: "In plus, nu e corect ca aparitiile tv sa nu fie platite". Ca sa nu mai adaugam ca George (Body&Soul) a fost pacalit cu suma de 4.000 de euro: "Cineva din echipa mi-a cerut, sub forma de imprumut, acesti bani. Nici ca i-am mai vazut, pe motiv ca cica i-ar fi folosit la lansarea noastra!".

VIOLATA. Daca asa stau lucrurile privind situatia baietilor, fetele au mai multe de tras. In caz ca nu au parinti bogati, care sa investeasca la greu in debutul lor, pustoaicele au de-a face si cu propuneri indecente: "Pentru ca m-am lansat relativ tarziu, au existat o gramada de producatori si compozitori care imi cereau fie sa le dau sume foarte mari, intre 5.000 si 10.000 de euro, fie sa le platesc «in natura», adica sa ma culc cu ei. Am avut bafta cu cei de la K1, echipa serioasa", declara Silvia Stanciu din trupa Etno.

Nu acelasi noroc l-a avut insa si solista Catalina Toma, disparuta din peisaj, care a recunoscut, in urma cu vreo cinci ani, ca a fost victima unui viol. Autorul? Nu un puscarias, ci un compozitor. Compromisuri pot fi considerate si aparitiile nud in revistele deocheate, tinutele indecente din show-uri, acceptarea unei relatii cu un barbat cu bani, operatiile estetice, silicoanele...

BANI SAU SEX
"Pentru ca m-am lansat relativ tarziu, mai precis la 20 de ani, au existat tot felul de producatori si compozitori care imi cereau fie sa le dau sume foarte mari, intre 5.000 si 10.000 de euro, fie sa le platesc «in natura». Noroc cu baietii de la K1, tipi seriosi de altfel, care m-au ajutat sa apar pe scena fara sa-mi ceara nimic. Daca nu as fi fost talentata, nu as fi ajuns sa am o cariera muzicala"
Silvia Stanciu - solista in trupa Etno
×
Subiecte în articol: antimonden