x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La mare începe "Vacanţa de superstar"

La mare începe "Vacanţa de superstar"

de Catalina Iancu    |    20 Iul 2008   •   00:00
La mare începe "Vacanţa de superstar"

Între 18 iulie şi 17 august, de la 9 dimineaţă pînă la miezul nopţii, fericiţii posesori ai unui carnet de studii se vor bucura de o vacanţă în stil VIP pe plaja Kristal Summer Glam Club din Mamaia

Eşti elev, student sau masterand cu acte în regulă? Atunci păşeşte pe covorul roşu al celui mai exclusivist club al verii: Orange Young Club! Între 18 iulie şi 17 august, de la 9 dimineaţă pînă la miezul nopţii, fericiţii posesori ai unui carnet de studii se vor bucura de o vacanţă în stil VIP pe plaja Kristal Summer Glam Club din Mamaia. Timp de o lună, membri ai Orange Young Club se vor bucura de un program de superstar la malul mării: răsfăţ în baldachine vaporoase şi şezlonguri la piscină, sporturi extreme printre valuri, dimineţi pline de energie cu tae-bo şi aerobic, teatru neconvenţional pentru seri neconvenţionale, porţia obligatorie de rîs la stand-up comedy şi cinema pe plajă, la lumina lunii, toate condimentate cu muzică fierbinte şi entertainment servit cu gheaţă.

Una dintre gazde va fi chiar Rică Răducanu. Iar în week-end vor fi acolo Oana Pellea, Răzvan Vasilescu, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob. Pe www.youngclub.ro poţi afla cum poţi să faci şi tu parte din clubul "hot" de la malul mării. Tot acolo se află programul complet al săptămînii, dar şi surprizele care te aşteaptă.

×
Subiecte în articol: antimonden