x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La Tortura - Shakira, la Gala Phoenix 2005

La Tortura - Shakira, la Gala Phoenix 2005

de Miruna Nicolae    |    16 Dec 2005   •   00:00
La Tortura - Shakira, la Gala Phoenix 2005

Miercuri, 14 decembrie, la Casa de Cultura a Ministerului de Interne, a avut loc Gala Phoenix 2005 - Decernarea Premiilor. La spectacol au participat 175 de copii pregatiti de 9 antrenori.

PREMII. Printre premiile decernate se numara: Premiul de excelenta pentru marii campioni ai clubului, Premiul "Perechea anului", premii de onoare, "Antrenorul anului" sau chiar Premiul pentru cel mai bun secretar al Clubului. Iar castigatori au fost: Vlad Cristache si Laura Chita - de trei ori campioni nationali si o data vicecampioni nationali. Premiul special pentru intreaga cariera de dansator a fost castigat de Dan Tepuru. Premiul de onoare i-a fost inmanat lui Marius Gheorghiu, compozitorul imnului clubului. Pe acest imn, antrenorul Strelnyk Dmytro va face o coregrafie pe care Clubul Phoenix o va prezenta in premiera la Dancemasters 2006, cea mai importanta competitie internationala din Romania, care va fi organizata la Sala Polivalenta in perioada 25-26 martie 2006.

TALENTATI. Cei mici au dansat cha cha, vals si jave. Clasa Dianei Ion a prezentat un frumos numar de cha cha, iar elevii Anei Cruceanu au ales melodia Shakirei - La tortura. Grupa indrumata de Claudiu Luca a facut o demonstratie de dansuri latino, iar cea a lui Adrian Oprea a dansat pe piesa "Beju la, la".

×
Subiecte în articol: antimonden