x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lansări de sezon, colinde şi colindători

Lansări de sezon, colinde şi colindători

de Catalina Iancu    |    14 Dec 2008   •   00:00

E timpul să ne obişnuim să dăruim. Şi avem de unde alege, căci artiştii vin cu sacul plin de daruri muzicale: "Jingle Bells", "În seara de Crăciun", "Astăzi s-a născut Hristos" şi multe alte colinde şi cântece de iarnă.



Surpriza din 'Cutie': JukeBox nu mai cârcoteşte, ci interpretează colinde şi cântece de iarnă

"Haioşi, amuzanţi, obraznici, veseli, romantici şi... talentaţi!" Aşa îi laudă PR-ul pe băieţii de la JukeBox. Şi mai zice că "Drept romantici îi cataloghează în special cei care anul trecut au cumpărat primul lor album". "Christmas Songs" este o selecţie de piese una şi una. De la "Jingle Bells" la "Let It Snow", de la "Santa Claus Is Coming To Town" la "Please Come Home for Christmas". CD-ul a apărut în magazine cam pe ultima sută de metri, anul trecut, dar s-a epuizat rapid. Aşa că anul acesta, trupa "recidivează" şi vine cu varianta upgradată a aceluiaşi album. "Am decis să îl reedităm în fiecare an, pentru că ne place aşa mult şi am avut reacţii pozitive de la fani şi colaboratori. A «suferit» mici, dar importante modificări, şi este modul nostru de a ura «Sărbători Fericite» şi un an mai bun tuturor", spune Vio, unul dintre chitariştii trupei.

SUFLET DE RAI. Şi Raoul Borlea revine cu un dublu cadou de sezon: un clip şi un CD. "Bună sara lui Crăciun" e un nou videoclip filmat într-un castel din Alpii austrieci, iar piesa amintită este inclusă "Suflet de Rai", colinde şi cântece de iarnă.  
"Definiţia optimismului, a poftei de viaţă şi a iubirii am găsit-o cu toţii într-o singură persoană, Anca Parghel, care ne-a încărcat de fiecare dată cu o energie debordantă", spun cei de la Roton, care au scos ultimul album al regretatei interprete. "Colind pentru România" mai cuprinde: "Feliz Navidad", "Florile dalbe", "Steaua sus răsare", "Silent Night", "Astăzi s-a născut Hristos", "Jingle Bells", "O Tannenbau", "Amazing Grace", "Ave Maria" şi "White Christmas vol. 1, 2".
Şi tot de la casa de discuri amintită vin două doamne ale muzicii populare. Sofia Vicoveanca ne aduce "În seara de Ajun" o colecţie de colinde autentice, adunate de la bătrânii satelor din Bucovina, iar Irina Loghin a lansat, de curând, "Colinde la început de veac", pe care a inclus "Lerui ler" sau "Steaua, steaua mea".

×
Subiecte în articol: antimonden