x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Laura Giurcanu va petrece Revelionul în prima ei vacanță exotică, în Thailanda, Singapore, Vietnam și Cambodgia

Laura Giurcanu va petrece Revelionul în prima ei vacanță exotică, în Thailanda, Singapore, Vietnam și Cambodgia

20 Dec 2017   •   15:51
Laura Giurcanu va petrece Revelionul în prima ei vacanță exotică,  în Thailanda, Singapore, Vietnam și Cambodgia

Laura Giurcanu, blogger-ul Global Influencers, va pleca la finalul acestui an în prima ei vacanță mai lungă și, cu siguranță, cea mai îndepărtată de casă. Ea va petrece trei săptămâni, împreună cu un grup mai mare de prieteni, în Thailanda, Singapore, Vietnam și Cambodgia. „Sunt foarte fericită, vom pleca pe 29 decembrie și vom sta trei săptămâni. Este prima mea vacanță exotică și abia aștept”, spune Laura.

Crăciunul îl va petrece acasă, împreună cu familia, mai ales că va sărbători, pe 22 decembrie, și ziua de naștere. Laura își aduce aminte, cu mare plăcere, și de Crăciunul copilăriei, de bradul împodobit împreună cu sora ei, de bomboanele de pom pe care le mâncau pe ascuns, dar și de momentele în care părinții le rugau să colinde rudele. „Nu am prea fost cu colindul pentru că mie îmi era rușine să cânt. În schimb, mama și tata ne puneau să colindăm în vizite la rude”, se amuză ea acum.

Cel mai frumos lucru care a marcat-o în copilărie a fost bucuria cu care ea și sora ei împodobeau bradul, cu toate culorile. „Cu două săptămâni înainte de Crăciun eram foarte nerăbdătoare și încântate amândouă și colaboram foarte bine, nu ne certam. J Dar era un freestyle așa în bradul nostru, pentru că nu aveam o culoare stabilită. Înainte era altfel, nu conta atât de mult cum arată, conta să miroasă în casă a brad, să fie bomboane, portocale, mandarine… Să fie păpușele sub brad… Conta mai puțin estetica și mai mult sentimentul pe care ni-l dădea totul”, adaugă blogger-ița.  

×
Subiecte în articol: Laura Giurcanu