x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Liam Neeson spune că este într-o relaţie cu o femeie "incredibil de celebră"

Liam Neeson spune că este într-o relaţie cu o femeie "incredibil de celebră"

09 Feb 2016   •   22:10
Liam Neeson spune că este într-o relaţie cu o femeie "incredibil de celebră"

Actorul irlandez Liam Neeson este implicat într-o relaţie, a spus acesta într-un interviu pentru Irish Independent, însă nu a dat detalii despre cea cu care are o relaţie în prezent, scrie UPI.com.

''Aş pune-o într-o situaţie jenantă dacă i-aş dezvălui numele. Este incredibil de celebră'', a spus Liam Neeson, adăugând că va face tot ce este mai bun pentru ea. ''Este extraordinar cât de mult înseamnă un buchet de flori proaspete în viaţa de zi cu zi a unei doamne'', a spus actorul.

Liam Neeson, 63 de ani, a fost căsătorit cu actriţa britanică Natasha Richardson, care a murit în urma rănilor suferite la un accident de ski în 2009, la vârsta de 45 de ani. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 15 ani. Au avut împreună doi băieţi, Michael, 20 de ani, şi Daniel, 19 ani.

Neeson este implicat în mai multe proiecte cinematografice: ''Silence'', regizat de Martin Scorsese, ''A Monster Calls'', regizat de Juan Antonio Bayoba, şi ''Felt'', în regia lui Peter Landesman. Va juca de asemenea în producţia Studiocanal ''The Commuter'' şi în ''Operation Chromite'', în regia sud-coreeanului Lee Jae-han. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liam neeson