x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Liviu e gelos pe Oana

Liviu e gelos pe Oana

02 Dec 2004   •   00:00

POVESTE - Desi ii e iubita de doar doua saptamani, bebelusa l-a "innebunit"

Dragostea-i oarba, spune o veche vorba romaneasca. Iar cand sagetile lui Cupidon ating inimile, nimic nu mai sta in calea indragostitilor. Nici macar mai vechile relatii. In episodul de astazi: bebelusa Oana si Liviu Varciu de la L.A.
DANA CIOBANU

CUPLU. Oana si Liviu nu rateaza ocaziile de a participa la evenimente mondene
Primele vorbe ale lui Liviu Varciu, cand dirijezi discutia catre proaspata lui iubita, bebelusa blonda a Carcotasilor, Oana, suna ca un refren cunoscut, al lui Pepe: "Sunt gelos". "Nu-mi da motive sa fiu, dar sunt gelos. Nu mai vreau sa vorbesc despre trecutul nostru, despre barbatii din viata ei, despre femeile din viata mea. Nici despre noi." O reactie destul de dura, avand in vedere ca nu formeaza un cuplu decat de doua saptamani. S-au mutat impreuna si uita sa mai manance, de mult ce se iubesc. Se uita impreuna la filme si mai ies cateodata din casa, pentru a participa la evenimente mondene, dar nici atunci nu se dezlipesc unul de celalalt.

ACREALA. El a facut rost de numarul ei de telefon acum mai bine de un an, dar nu prea indraznea s-o sune, pentru ca ea tot ii spunea ca e ocupata cu scoala si cu munca. Intr-un final, minunea blonda a acceptat sa iasa cu el la un suc. Care s-a transformat in doua pahare de suc proaspat de lamaie.

Daca tot a trecut omul proba "acrelii" inseamna ca-i merita atentia. Urmatorul pas a fost mutatul impreuna. Si inca nu s-au plictisit de coabitare, desi nu-s multe clipele din zi cand nu se vad. Oana lipseste de acasa cateva ore pe zi, pentru ca are repetitii la Teatrul National, in musicalul "Chicago".

NEDESPARTITI. Ca sa nu se piarda din ochi vreo secunda, Oana l-a insotit pe Liviu si la filmarile ultimului videoclip L.A., "Cand vine noaptea", si ii va fi aproape si la lansarea noului album, la 16 decembrie. "Ne place sa credem ca eu sunt primul barbat din viata ei, iar ea e prima femeie din viata mea. In aceste doua saptamani nu am gasit nimic care sa ma deranjeze la ea", spune Liviu.

Au facut deja planurile pentru Sarbatorile de iarna. "De Craciun mergem la parintii mei, la Constanta, dar si la ea acasa, in Bucuresti.

De Anul Nou vom merge la Suceava, unde stau finii mei, la care ma refugiez ori de cate ori vreau liniste si unde ma simt intotdeauna bine. Daca trecem cu bine sarbatorile, impreuna, la inceputul anului viitor ne logodim", spera Liviu.

GELOZIE

"Nu-mi da motive sa fiu, dar sunt gelos. Nu mai vreau sa vorbesc despre trecutul nostru, despre barbatii din viata ei, despre femeile din viata mea. Nici despre noi"

PLANURI

"De Craciun mergem la parintii mei, la Constanta, dar si la ea acasa, in Bucuresti. De Anul Nou vom merge la Suceava, unde stau finii mei si unde ma simt intotdeauna bine" - Liviu Varciu L.A.
×
Subiecte în articol: antimonden liviu