x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lora pune CARIERA pe primul plan! Nu mai vrea să audă de nimeni si de nimic!

Lora pune CARIERA pe primul plan! Nu mai vrea să audă de nimeni si de nimic!

de CS    |    16 Noi 2012   •   11:33
Lora pune CARIERA pe primul plan! Nu mai vrea să audă de nimeni si de nimic!
Sursa foto: Euforia TV

Cu un succes impresionant în muzică, Lora este blonda carismatica care în ultima vreme a cucerit publicul și prin prestațiile ei în emisiunile de la tv, ”Te cunosc de undeva ” și  ”Drumul spre altar” de la Euforia TV.

Când era mică Lora a avut o viață grea la Galați. Tatăl ei a murit când avea doar patru ani. Mama ei a fost cea care a crescut copiii, și pe ea și pe fratele ei. Dar acum Lora e celebră și pune mare preț pe cariera ei. Deși s-a măritat de curând cu Dan Badea, când e vorba de un videoclip, Lora nu mai vrea să audă de nimeni și nimic. N-o mai interesează decât filmarea și ce are ea de făcut.

”E ziua cuiva, s-a întâmplat ceva, are cineva nevoie de ceva, poate să se întâmple orice.  Sigur mai poate să aștepte câteva ore până termin eu filmarea. Eu filmez și trebuie să am o anumită stare, fără să mă disturbe ceva”, a declarat vedeta.

Această teamă i se datorează Lorei de acum mai bine de un an când filma la videoclipul “No more tears” și a fost sunată de fratele ei cu vestea că bunicul a murit. Nu a mai fost bună de nimic după aceea și a trebuit să amâne proiectul.

Imagini de la filmarea celui mai nou videoclip al Lorei, puteți vedea în ediția de sâmbăta aceasta, ”Drumul spre altar”, de la ora 20:00 pe Euforia TV, unde Lora este alături de Sorana, Anca Neacsu, Anemona și Alexandra Dragomiroiu (nepoata Mariei Dragomiroiu) în reality-show-ul despre nunțile perfecte ale anului 2012.

×