x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden ”Luceafărul Huilei”, Miron Cozma, vine la ”Nuntă cu Scântei!”

”Luceafărul Huilei”, Miron Cozma, vine la ”Nuntă cu Scântei!”

09 Oct 2017   •   14:26
”Luceafărul Huilei”, Miron Cozma, vine la ”Nuntă cu Scântei!”

Săptămâna 9-13 octombrie va fi una plină de surprize la ”Nuntă cu scântei”, show difuzat la Antena 1, de la ora 14.00. Radu Valahu și Roxana, aleasa inimii sale, au ales să-și organizeze cel mai important eveniment din viață sub îndrumarea Anei Morodan. Dar surprizele nu se opresc aici. Miron Cozma, cel care a fost numit ”Luceafărul Huilei”, va fi și el prezent în cadrul emisiunii.

Radu Valahu și Roxana s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe vremea când ea era prezentatoare tv și a fost chemată de acasă tocmai pentru că aveau în platou un invitat important, pe Radu Valahu. Roxana spune că a fost dragoste la prima vedere și că, din prima clipă când l-a văzut, a realizat că este bărbatul la care a visat toată viața.

Ea i-a cerut numărul de telefon și de atunci au fost de nedespărțit. La fix un an de zile s-au căsătorit civil. Acum, ei vor să facă nunta visurilor lor.

Cum vor decurge pregătirile pentru marele eveniment din viața lor și cu ce gânduri vine ”Luceafărul Huilei” la ”Nuntă cu Scântei” telespectatorii vor vedea astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Nuntă cu Scântei! miron cozma