x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

22 Apr 2005   •   00:00


  • 23 aprilie 2005
  • Obiecte de arta din trandafiri

    Peste 22 de artisti francezi au participat la editia din 2005 "Penelope Exhibition" organizata in Japonia. Atractia celei de-a cincea editii sunt lucrarile lui Juilien Septanil, care a avut inspiratia de a crea obiecte de arta din trandafiri rosii.

    Hotul s-a intepenit in horn

    Un adolescent care voia sa jefuiasca o casa din Reno (Nevada) a ramas intepenit, de la brau in jos, intre peretii hornului. Jose Francisco Martinez (19 ani), pe langa pedeapsa cu inchisoarea, mai trebuie sa plateasca si 20.000 de dolari daune, pentru ca pompierii veniti sa-l salveze au fost nevoiti sa darame in intregime cosul.

    Sport extrem - 251 km/h vorbind la mobil

    Directorul unei companii din Marea Britanie a reusit performanta de a-si conduce automobilul cu 251 km/h in timp ce vorbea la telefon. Politistului de la radar nu i-a venit sa creada cand aparatul a inregistrat viteza, dar si mai socat a fost momentul in care masina a trecut prin dreptul sau si l-a observat pe sofer vorbind la telefon. Ronnie Klos (37 de ani) neaga insa toate acuzatiile si spune ca in momentul respectiv era cu fiica sa la lectiile de inot. El este convins ca masina i-a fost condusa de unul dintre prietenii sai. Il cam dau insa de gol camerele de luat vederi de pe masina politiei.

    Superoferta - Casatorii gratis in Turkmenistan

    Turkmenistanul a abolit legea casatoriei cetatenilor straini cu localnici. Astfel, pentru a se casatori cu un turkmen, cei care nu provin din aceasta tara nu vor mai fi nevoiti sa plateasca 50.000 de dolari si sa achizitioneze o casa. Acum nu trebuie decat sa fi locuit aici cel putin un an.

    Razbunare - A jefuit frizerul, sa se tunda la altul

    O clienta nemultumita de frizura realizata de un stilist l-a jefuit pentru a plati cofura la un alt salon. Julie Anderson (48 de ani) din Richland (SUA) a cerut sa fie "aranjata" de un stilist la care mergea regulat. Cum acesta nu era la serviciu, Anderson a "fost data pe mana" altuia. Nu i-a placut insa "ce a iesit", asa ca l-a pandit sa iasa afara. Inarmata cu o carabina, femeia i-a pus frizerului arma l-a tampla si l-a deposedat de suma de 100 de dolari. Apoi s-a dus intr-un alt salon pentru a incerca o alta tunsoare.

    IT - E-mail-ul dauneaza grav sanatatii

    Angajatii a caror atentie este distrasa permanent de e-mail-uri si telefoane sufera o scadere a nivelului de inteligenta de doua ori mai grava decat cea inregistrata la fumatorii de marijuana, sustine un studiu realizat de un institut de psihiatrie pentru compania Hewlett Packard. Realizatorii acestuia avertizeaza ca fenomenul "infomania" este in continua accentuare, oamenii devenind dependenti de e-mail si SMS. Dr. Glenn Wilson, pshiholog la Universitatea din Londra, a declarat ca netratata, "infomania" poate reduce viteza mentala a unei persoane. Cei care isi intrerup in mod constant alte activitati pentru a raspunde la e-mail-uri sufera efecte psihologice similare cu cele ale unei nopti albe, a adaugat el.

    Ouch! - S-a impuscat in fund

    Politistul Craig Clancy din San Antonio s-a impuscat de doua ori in fund in timp ce s-a asezat pe WC. Cand sa-si dea pantalonii jos, pistolul i-a cazut din toc. "Am vrut sa-l prind inainte de a cadea jos si am apasat din greseala pe tragaci", a povestit politistul. Gloantele au "poposit" in posteriorul lui Clancy.

    Adoptie - O catelusa alapteaza un pisoi

    Catelusa Ahuang a adoptat un pisoi botezat Mimi. Stapanul lui Ahuang, proprietarul unei fabrici din orasul Guangzhou (China) spune ca aceasta este incantata de rolul de mama. "Nu-i poti dezlipi. Sunt toata ziua impreuna, noaptea isi tin de cald unul celuilalt, iar Ahuang o si alapteaza", a adaugat acesta.

    Rubrica realizata de Adriana Paduraru
    ×
    Subiecte în articol: antimonden